CRAZY RIDER написа:DH bike написа:
Какво е станало?
Не ми се изброява.
1.семеринги текът-не се намират резервни
2.Изпуска въздух
3.Спича от време на време без нищо
4.Не ми се обяснява повече
CRAZY RIDER написа:DH bike написа:
Какво е станало?
Не ми се изброява.
2.Изпуска въздух
Strengths: um lets see it holds the wheel to the bike...that is just about it
Presize написа:A ти конкретно за тази вилка каква информация имаш че да твърдиш обратното ?
jivkonik написа:CRAZY RIDER написа:DH bike написа:
Какво е станало?
Не ми се изброява.
2.Изпуска въздух
Сигурно има нужда от КВАЛИФИЦИРАН СЕРВИЗ, РЕДОВНА ПОДДРЪЖКА и ПОДМЯНА НА ИЗНОСЕНИ ЧАСТИ! Ако ти не си в състояние да и го усигориш, ако в БГ няма представител и оторизиран сервиз на тази фирма - не виждам какво ти е виновен производителя или модела?! При избор на даден компонент (особено вилки -шокове) е крайно желателно човек да се съобразява и как ще го поддържа този компонент?! Дали има условия за това, там, където живее и дали може да си го позволи?! ТИ на тези въпроси можеш ли да си отговориш?![]()
![]()
Иначе е най-лесно да напишем - тия "НЕЗНАМ КВИ СИ" вилки са баси боклуците! Бла.. Бла...Блаааааа
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
People = Shit написа:Е то всеки почна ... не съм го счупил аз ама трябва да се види, ми да се преименува темата е*аси...къв е смисъла да се пускат неща което не съответстват на името на темата...води се офтопик![]()
People = Shit написа:Е то всеки почна ... не съм го счупил аз ама трябва да се види, ми да се преименува темата е*аси...къв е смисъла да се пускат неща което не съответстват на името на темата...води се офтопик![]()
Shady™ написа:Почвам да оставам с впечатлението - или Holzfeller или нищо
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта