Аз аз аз ...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Teodor40 » Пон Дек 03, 2007 12:58 pm

ddevil написа:@Alien - Евала и успех следващият път(съдейки по начина ти на изразяване съм сигурен, че ще го пробваш отново :) )

:beer: :agree:

@Teodor40 и всички wanna-be-jerks - Еми ... квото и да кажете не можете да ме убедите, че не намирате нищо лошо в това да стресирате хората с евентуално голям шанс и да ги блъснете. Ако наистина мислите, че няма нищо лошо в това и не виждате всичките рискове - ами искрено ви пожелавам да ви блъсне кола или нещо подобно от шофьор с подобни виждания за Живота, Вселената и всичко останало. Сигурно ще му влезете в положението - той навярно тренира за рали Стари Столици.

Вземете се осъзнавайте докато има време, че с тая философия - "Аз съм пич, другите са зле, пичките ми се лепят!" единственото място, до където ще стигнете е на ~2м под земята или, в най-добрият случай, в стаичка 2м/2м с мутра, която ви хвърля въздушни целувки.

Щом не ги бутам явно риска не е толкова голям, колкото ти смяташ. Иначе мерси за пожеланието :asshole:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Sky_Knight » Пон Дек 03, 2007 1:49 pm

Teodor40 написа: Щом не ги бутам явно риска не е толкова голям, колкото ти смяташ. Иначе мерси за пожеланието :asshole:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Ей, това е бате, кажи му го на тоя уруфляк, тоа не знае, че ти си следващия Седрик Гарсия, че даже и че си тренирал със Сам Хил също не знае... ама тфа е батка, върви им обяснявай на некфи прошляци дето само мрънкат - хората та хората... ми нали им фкарваш некфа интрига бе батка... Щото като само почети ги буташ, начи нема проблеми! :rofl:
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот Teodor40 » Пон Дек 03, 2007 1:57 pm

интриганти :V: А airborneone си взе формули и вече не може да се говори с него :D Иначе си кара по туристическите пътеки, а ние сме му криви все, дето правим винаги "трасе" и не се засичаме почети с пешаходците. Айде сокерес!
Аватар
Teodor40

Мнениеот caspar » Пон Дек 03, 2007 2:00 pm

Не знам защо повидигате въпроса за пешеходците. Нито сме минали опасно покрай някой, ното е имало инциденти.
Към всички с пръчки: като сте толкова отворени елате да се пробвате. Много обичам глупостите във форума.
Към въздухаря: следващия път на Витоша ще се разбереме.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sky_Knight » Пон Дек 03, 2007 2:12 pm

caspar написа:Към всички с пръчки: като сте толкова отворени елате да се пробвате. Много обичам глупостите във форума.

Тогава защо го пишеш това? :dunno:
И аз не видях пръчки - само една метална тръба някой спомена :D

Но - въпреки това, е много кофти така да се делим - на спускачи и някакви миротворци. Никой не може да ви забрани как да карате надолу или къде, всичко го решавате самите вие и щом казваш, че наистина няма опасност и че няма инциденти, значи всичко е ок. Въпросът е че ако стане инцидент, да не се хвърлите посока надолу, защото е ясно че трудно ще ви стигне някой, а да останете и да си понесете последствията. А най-добре е наистина да карате така, че да не допускате даже да има възможност за инциденти - това искаха да кажат останалите съфорумци. А па тоягите едва ли ще решат нещо...

Защото спускачите са атрактивната част от спорта, който практикуваме и са частта, която е изложена на най-голямо публично внимание и ако точно тази част се изложи - излага се спортът. Не че и другите ако направят нещо, няма да стане същото.

И без това са малко карачите у нас - трябва ли да се стига да физически разправии? Просто малко повече мисъл и разбиране трябва.... :agree:
?
Аватар
Sky_Knight

Мнениеот I need money » Пон Дек 03, 2007 2:19 pm

caspar написа:Към въздухаря: следващия път на Витоша ще се разбереме"boi шутове и тупаници в УстЪтъ".

май това имаш в предвид Росене :)

п.п Teodor4o брутални анкети :D
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот caspar » Пон Дек 03, 2007 2:27 pm

Sky_Knight написа:
caspar написа:Към всички с пръчки: като сте толкова отворени елате да се пробвате. Много обичам глупостите във форума.

Тогава защо го пишеш това? :dunno:
И аз не видях пръчки - само една метална тръба някой спомена :D

Но - въпреки това, е много кофти така да се делим - на спускачи и някакви миротворци. Никой не може да ви забрани как да карате надолу или къде, всичко го решавате самите вие и щом казваш, че наистина няма опасност и че няма инциденти, значи всичко е ок. Въпросът е че ако стане инцидент, да не се хвърлите посока надолу, защото е ясно че трудно ще ви стигне някой, а да останете и да си понесете последствията. А най-добре е наистина да карате така, че да не допускате даже да има възможност за инциденти - това искаха да кажат останалите съфорумци. А па тоягите едва ли ще решат нещо...

Защото спускачите са атрактивната част от спорта, който практикуваме и са частта, която е изложена на най-голямо публично внимание и ако точно тази част се изложи - излага се спортът. Не че и другите ако направят нещо, няма да стане същото.

И без това са малко карачите у нас - трябва ли да се стига да физически разправии? Просто малко повече мисъл и разбиране трябва.... :agree:

Първо: никога не съм излагал на опасност който и да е било около мен, докато карам колело или кола.
Второ: отстрани няма нищо общо с това което става в действителност.
Трето: някои от коментиращите даже не са се качвали по Витоша за да видят каква е ситуацията. Мога да кажа, че всички от тия който караме горе сигнализираме винаги и пазиме хората, често дори намалявам почти до спиране. (не се отнася за новите горе, понеже още не са в час какво се случва найстина; повечето от тях като видят как кара някой по-добър и се мъчат да подражават като се силят извън възможностите си и гледат да впечатлят някой; не познавам някой от добирите спускачи, който да се сили безмислено). Не знам какво е видял airborneone, но не е прав и много ме издразни. Нито е разбрал темата, нито е разбрал мен. Не пренебрегвам другите дисциплини въобще, ако съм писал нещо то е било на шега. В бъдеще се въздържай от подобни коментари!
Аватар
caspar

Мнениеот airborneone » Пон Дек 03, 2007 2:43 pm

caspar написа: Първо: никога не съм излагал на опасност който и да е било около мен, докато карам колело или кола.
Второ: отстрани няма нищо общо с това което става в действителност.
Трето: някои от коментиращите даже не са се качвали по Витоша за да видят каква е ситуацията. Мога да кажа, че всички от тия който караме горе сигнализираме винаги и пазиме хората, често дори намалявам почти до спиране. (не се отнася за новите горе, понеже още не са в час какво се случва найстина; повечето от тях като видят как кара някой по-добър и се мъчат да подражават като се силят извън възможностите си и гледат да впечатлят някой; не познавам някой от добирите спускачи, който да се сили безмислено). Не знам какво е видял airborneone, но не е прав и много ме издразни. Нито е разбрал темата, нито е разбрал мен. Не пренебрегвам другите дисциплини въобще, ако съм писал нещо то е било на шега. В бъдеще се въздържай от подобни коментари
!

Смятам конкретната тема за приключена, все пак ако имаш нещо да ми казваш лично > Драгалево.

@Мъни : биг езз лъвин , бъста.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Sky_Knight » Пон Дек 03, 2007 3:44 pm

caspar написа:В бъдеще се въздържай от подобни коментари!

Какви коментари? Не разбирам. А аз съм се качвал на Витоша - с и без байк, долу горе си имам представа относно ситуацията, което определено не означава, че имам предвид теб, защото най-малкото нито те познавам, нито нищо - глупаво ще е да те обвинявам! Радвам се, че карате така, но на мен коментарът ми беше общо към всички и към това, което написа - нямах предвид, че не зачиташ другите дисциплини, а че един такъв спор и заяждания може да доведе до разделение... Нищо повече.
?
Аватар
Sky_Knight

Мнениеот caspar » Пон Дек 03, 2007 3:54 pm

Sky_Knight написа:
caspar написа:В бъдеще се въздържай от подобни коментари!

Какви коментари? Не разбирам. А аз съм се качвал на Витоша - с и без байк, долу горе си имам представа относно ситуацията, което определено не означава, че имам предвид теб, защото най-малкото нито те познавам, нито нищо - глупаво ще е да те обвинявам! Радвам се, че карате така, но на мен коментарът ми беше общо към всички и към това, което написа - нямах предвид, че не зачиташ другите дисциплини, а че един такъв спор и заяждания може да доведе до разделение... Нищо повече.

ЧЕТИ! Даже не съм се обърнал към теб.
Аватар
caspar

Мнениеот Teodor40 » Пон Дек 03, 2007 4:11 pm

Sky_Knight написа:

Въпросът е че ако стане инцидент, да не се хвърлите посока надолу, защото е ясно че трудно ще ви стигне някой, а да останете и да си понесете последствията. А най-добре е наистина да карате така, че да не допускате даже да има възможност за инциденти - това искаха да кажат останалите съфорумци. А па тоягите едва ли ще решат нещо...

Ти за супер по-умен от нас ли се имаш? Какво говориш въобще, какво ние да правим и какво бихме направили, ако еди какво си. Имаме глави на раменете и няма нужда всеки да си изказва "компетентното" мнение и заповеди по наш адрес.
Престанете да пищите, че стана като приказката за нероден Петко 1:1!

Аре цъкайте ми минуси сега, понеже няма вече какво да кажете и се виде, колко сте криви с тия коментари.
Аватар
Teodor40

Мнениеот PtD » Пон Дек 03, 2007 5:39 pm

Teodor40 написа:Имаме глави на раменете и няма нужда всеки да си изказва "компетентното" мнение и заповеди по наш адрес.

Ех, това его бе.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Sky_Knight » Пон Дек 03, 2007 5:51 pm

PtD написа:
Teodor40 написа:Имаме глави на раменете и няма нужда всеки да си изказва "компетентното" мнение и заповеди по наш адрес.

Ех, това его бе.

:agree: :rofl: :rofl: :rofl:
?
Аватар
Sky_Knight

Мнениеот naso » Пон Дек 03, 2007 5:58 pm

ЗА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е ВИНОВНА ГРАВИТАЦИЯТА И НАКЛОНА.

съдебни заседатели моля преостановете.
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот ddevil » Пон Дек 03, 2007 9:16 pm

Наистина няма смисъл ... :deer:

@I need money - спрях, аз, спрях.

Айде за да спре всичко признавам си - аз съм едно тъп и заядлив ... :) :agree:

:beer:
Последна промяна ddevil на Пон Дек 03, 2007 10:15 pm, променена общо 7 пъти
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Teodor40 » Пон Дек 03, 2007 9:27 pm

Не ме занимавай моля те. Злобей си тихичко пред компютъра и си погледни правописа, дали е по-добър от моя.
Аватар
Teodor40

Мнениеот caspar » Пон Дек 03, 2007 9:42 pm

ddevil написа:
ddevil написа:@Teodor40 и всички wanna-be-jerks -
...
Ако наистина мислите, че няма нищо лошо в това и не виждате всичките рискове => искрено ви пожелавам да ви блъсне кола или нещо подобно
...

Прочети какво съм написал!

#include<iostream.h>
void main()
{
int d;
cout<<"Kakyv si ti?"<<endl;
cout<<"1 ako ste ot tezi hora, kara6ti nebezopasno kolela sprqmo pe6ehodcite"<<endl;
cout<<"2 ako ste ot tezi hora, razbira6ti riskovete i spazvaiki granicite za normalno i bezopasno karane sprqmo pe6ehodcite"<<endl;

cin>>d;
if(d==1)
{
cout<<"Ti si ot tezi hora, koito s nai-4ista syvest iskam da vidq blusnati ot shofiori s mantalitet kato na shofiori ot grupa a"<<endl;
}
if(d==2)
{
cout<<"Produljavai vse taka"<<endl;
}
/*Малко информатика от предучилищната ^_^, леле от кога не съм писал на "C" o_O, навярно ще има грешки ^_^ */

И в крайна сметка искам да вярвам, че наистина карате добре или поне да се осъзнаете и спрете да си мислите, че няма да направите грешка, или че този срещу вас няма да се мръдне в последният момент. Не бих искал да се случи това на някой, но не си мислете, че сте безпогрешни. Окей, минавате бързо от едно място до друго през гората, но точно там е и разликата - в гората сте вие vs mother nature, и то не винаги ако има туристи и т.н. Накратко ако паднете - вие ще сте си виновни, ако на пътеката ви няма никой друг разбира се.
А в града ако човека в същият момент, в който вие минавате до него, реши да промени рязко посоката си какво става? Броят на потърпевшите ще е 2+n(вие, жертвата и под n - евентуално останалите жертви оказали се на неподходящото място и време). За последствия не искам да мисля, не знам какво може да стане, не искам и да разбирам, но усещането далеч няма да е като това да правиш "кекс".
На мен ми е абсолютно през оная работа дали ще карате през хората, до хората или ще карате внимателно и бавно, но представи си, не дай си Боже, някой прочел тук във форума да кара като изтрещял келеш покрай пешеходците на НДК примерно. И в същият момент ти/твоята приятелка/роднини/приятели/etc сте на същото място пеша, където кара тва лапе. Минава близко до вас, не преценява както трябва/вие сте се дръпнали рязко нещо и се блъска силно. Падаш->чупиш нещо и си оут за мин месец.
Хмм....верно, какво по-добро от това?
Щом смятате, че можете да карате толкова добре показвайте си го на състезанията, там всички ви се радват и т.н., в града(и по-специално около пешеходци) не е място за тренировки и мерене на пишки!

*******, писна ми от глупостите ти. Не стига, че не знаеш за какво става въпрос, но и пишеш. Много ме дразнат такива като тебе, ако мислиш, че съм само на приказки силен - се надявам да те срещна някой път. (Дано ходиш на сбирките на форума). Просто не мога да спра да се нерва на такива като теб. Пише от няколко месеца във форума и си мисли, че знае нещо. Ти ли ще ми казваш как да карам бе. Я си стой зад клавишите и не припарвай навън по-добре!
Аватар
caspar

Мнениеот Teodor40 » Пон Дек 03, 2007 10:00 pm

Росене, остави го тоя! Направо е ********* и ми се прави тука едва ли не на писател. Разказва си някакви овлекатени инсинуации. Мен даже ми е смешен на места? На колко години си бе? 16?17?
Аватар
Teodor40

Мнениеот cichlidi » Пон Дек 03, 2007 10:03 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Нененене вие ще ме сцепите с ваще тъпотии. Не е реално!!! Хойте карайте и тогава говорете дали сме безконтролни като караме надоло, че явно нещо пред компна не е същото!!!!!!
Големи спамери и разбирачисте ей! Само като човек ви види постовете колко са на брой и от колко време сте регистриран тука веднага ше се чатне, че нещо доста време прекарвата в разсъждения пред компа,(което впрочем не ви се отдава)а не върху колелото!!
Аватар
cichlidi

Рейтинг: 1963

Мнениеот I need money » Пон Дек 03, 2007 10:11 pm

ddevil написа:Наистина няма смисъл ... :deer:
Спри да пишеш преди да си си изял пердаха

Нищо лично ;)

Ае със здраве момчета :beer: :beer: :beer:
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот ddevil » Пон Дек 03, 2007 10:20 pm

If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот PtD » Пон Дек 03, 2007 10:27 pm

@caspar, имах един познат, много обичаше да търси боя... И един път така се уговори да си разчистят сметките с някакъв келеш... Но там го чакали 20 души... Познай колко време прекара в болница.

С което искам да кажа, че понякога е по-добре да се спреш навреме. И че тънкообидността и нервите са вредни за здравето.

Отгоре на всичко заплашваш някого с физическа саморазправа, което е подсъдно, а ти оставяш доказателства черно на бяло. ;)
Аватар
PtD

Мнениеот caspar » Пон Дек 03, 2007 10:32 pm

PtD написа:@caspar, имах един познат, много обичаше да търси боя... И един път така се уговори да си разчистят сметките с някакъв келеш... Но там го чакали 20 души... Познай колко време прекара в болница.

С което искам да кажа, че понякога е по-добре да се спреш навреме. И че тънкообидността и нервите са вредни за здравето.

Отгоре на всичко заплашваш някого с физическа саморазправа, което е подсъдно, а ти оставяш доказателства черно на бяло. ;)

Никъде не съм си уреждал среща за да се бия, просто е голяма вероятноста да се засечеме все някога. И ако може да ми кажеш къде по-точно съм споменал за бой. Всеки да го разбира както иска, никаде не пише, че саморазправате ще бъде физическа.

едит:Обичам го тоя рейтинг, много ме радва как след всеки мой пост спада. Вече се чудя дали да го зарежа тоя форум и да последвам "ПРЪЧКАТА", понеже няма какво да се научи. А от тия от който може все още да изкочи нещо интересно, ще го запазят за по бира и няма въобще да си мръднат пръста или мишката. Пишете си дебилните мнения и се мислете за разбирачи. На кой сте тръгнали да показвате нещо?!
Това не се отнася за PtD, пиша го понеже един от въпросните съформеници си помисли, че бих общувал с него. В началото беше безразборния спам и постобройството, сега е рейтинга. Поне спама спря и някой хора се поукротиха. Но проблема е, че не може да се превъзпитат 14-годишните.
Последна промяна caspar на Пон Дек 03, 2007 10:44 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
caspar

Мнениеот PtD » Пон Дек 03, 2007 10:36 pm

caspar написа:Никъде не съм си уреждал среща за да се бия, просто е голяма вероятноста да се засечеме все някога. И ако може да ми кажеш къде по-точно съм споменал за бой. Всеки да го разбира както иска, никаде не пише, че саморазправате ще бъде физическа.

;):agree:
Аватар
PtD

Мнениеот PtD » Пон Дек 03, 2007 10:52 pm

caspar написа:Но проблема е, че не може да се превъзпитат 14-годишните.

Уви, тук си прав. Всеки трябва да изживее тези години и да помъдрее самостоятелно. Все пак това не е причина да се откажем да бъдем положителни примери, нали? Така ще е по-вероятно да копират нещо добро.
Аватар
PtD

Мнениеот Alien » Пон Дек 03, 2007 11:18 pm

Изображение
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот RAM-FR » Пон Дек 03, 2007 11:22 pm

Alien написа:Изображение
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ти си идиот
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот kotka12 » Вто Дек 04, 2007 8:56 am

мхм
отново гледам доста биткаджии са се навъдили във форума /имам предвид словесни, нали се сещате ;) /
тия сбирки да не вземат да се првеърнат във Fight Club
само че вместо Тайлър Дърдън паролата
да е Любо :D

а колкото до превъзпитанието на 14 годишните
това със същата сила важи и за 20 годишните
и за 30 ...
и така нататък
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980