Моля за инфо за magura

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Моля за инфо за magura

Мнениеот korector » Пон Дек 03, 2007 2:58 pm

Така-задна Magura Louise имаше голям ход на лостчето-о-о.Поръчах 50мл.Royal blood и междувременно развих резервоарчето.Гледам -нещо гумено и мазно.Внимателно сложих капачето и завих болчето.Обаче през резбата излезе 1-2 капки течност.И спирачката още се влоши,много.Е,как да сменя течността като пристигне, и без това е само 50 мл. ,ако се оакам?Моля без препратки към небългарски текстове, не знам езици.ПОМОЩ ! ! ! (тук ще добавя че съм ПЪЛЕН аматьор)
korector

Рейтинг: 1200

Re: Моля за инфо за magura

Мнениеот jivkonik » Пон Дек 03, 2007 3:13 pm

korector написа:.....Моля без препратки към небългарски текстове, не знам езици.ПОМОЩ ! ! ! (тук ще добавя че съм ПЪЛЕН аматьор)

Моля да отидеш незабавно във велосервиз за да извършат нужната операция върху спирачките ти! Търси такъв сервиз, в който могат да обезвъзушават хидравлични спирачки....
Комбинацията - не знаещ езици и пълен аматьор наистина би довела всеки що годе разумен човек до истерични викове ПОМОЩ!!! :rofl: :rofl: :rofl:
След като си оправиш спирачките почни курс по някакъв език, може би Английски като за начало! :D
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот korector » Пон Дек 03, 2007 3:33 pm

Мерси ,само че тук няма велосипеден- в Несебър .В автомобилен?
korector

Рейтинг: 1200

Мнениеот jivkonik » Пон Дек 03, 2007 3:47 pm

korector написа:Мерси ,само че тук няма велосипеден- в Несебър .В автомобилен?

Надали ще ти свършат работа..... там работата е малко по-друга, макар, че крайната цел е същата. :crap:
Аватар
jivkonik

Мнениеот outfaced » Пон Дек 03, 2007 3:48 pm

дръпни си поне упътването от сайта на магура :idea:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот rarekin » Пон Дек 03, 2007 3:58 pm

@outfaced

Magura нямат menual- и на български език....все още.

@korector

Послушай jivkonik и отиди в сервиз. Ако няма такъв в Несебър има в Бургас. Необезвъздушена спирачка е потенциална причина за контузия или нещо по-лошо!
Ети ти и малко инфо. за това къде можеш да намериш специализирана помощ:

NoNe написа:

Представител на Веломания за Бургас (от страницата www.velomania-bg.com/partners.html):

ЕТ "МИМИ"
к-с "Изгрев", бл. 61

Има и посочен телефон, но той не е в магазина.
Въпросният магазин е първия от 'веригата' и за това е даден неговия адрес. Другите магазини са на Гурко (при Таня) и до Билковата (Живко) и са към същата фирма. На около 100м. от магазинчето в Изгрев (почти до спирката) има железария. Тя е на същата фирма и през зимата, ако магазина е затворен, може да проветите там.
т.е. ако ви трябва за нещо представителя на Веломания за Бургас, няма нужда да ходите до магазина в Изгрев.
Ако става въпрос за монтаж - отивате директно при Живко до Билковата.
Ако е за части - при Таня на Гурко.

rarekin

Назад към Веломеханик