Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Behemoth 04 е в пъти по-здрава рамка. Няма какво да го мислиш, ако има от къде да си го вземеш на прилична цена. Втора ръка много запазени(поне на външен вид) вървят за по 130-140(без шок разбира се). Ако го намериш и с лагерувана задница си #1 Аре цъкайте пак минус #^#%&&*$^&
аз съм с бомб 06 и вмомента работи по добре от бехемода на един приятел(04).А и ако не се лъжа бехито има кам 120-140 ход на задницата,пак бомба има 190
Не бъркай по-големия ход, с по-добра работа, че ще ти се припомни една тема
Всъщност бих казал, че бомбата е доста издържлива, но просто не работи и е ужасно тежка, не съм карал Behemot, но предполагам е по-добрия избор, ако си намериш такава в прилично състояние, все пак имай предвид, че от 04 до сега е минало доста време и макар да няма видими проблеми по рамката, метала и заварките може да са почнали да се уморяват да бъдат здрави