gjfts написа:За кал ,ама много кал това http://www.ridespot.net/product_info.ph ... b03d468e89
Smurf4o написа:gjfts написа:За кал ,ама много кал това http://www.ridespot.net/product_info.ph ... b03d468e89
Абе... ясно ми е за WetScream-a... ма се чудех за тоя Тelonix. Евалата "гробар".... само ти даде отговор. Жив и здрав да си, бързо възстановяване.
spirit написа:Smurf4o написа:gjfts написа:За кал ,ама много кал това http://www.ridespot.net/product_info.ph ... b03d468e89
Абе... ясно ми е за WetScream-a... ма се чудех за тоя Тelonix. Евалата "гробар".... само ти даде отговор. Жив и здрав да си, бързо възстановяване.
Еми за телоникса ,да кажа първо ,че несъм я карал ,но миналата събота като бях на Витоша срешнах едно момче което караше отпред с такава и каза ,че е доволен.В мтбр и там има позитивни мнения за гумата .Т.е. би трябвало ако не добра ,то поне да си достатъчно доволен от нея ,че да не те е яд ,че си я купил.![]()
Един приятел кара с невегал 2.7 предна 2.5 задна и си е направо възхитен ,дори ни валя дъжд на тестовото каране и пак каза ,че дори на камъните не изпуска.Звучи много обещаващо.![]()
Искам да кажа ,че ако ще взимаш за влажна почва и невегал и телоникс да вземеш нама да има проблем.
А за минионите ,след като говорих с почти всеки срещтнат ,който ги кара стигнах до извода ,че трябва да си ги взема поне 40а за да е ок и на сухо и на влажно.В завоите малко поднасяли ,но до толкова че е въпрос на свикване .
За мене ,тъй като неможах да си избера пеших да си взема първо един невегал като предна 2.5 и после да я преместя като задна ,а на нейно място да сложа минион дхф 40а пак 2.5 .Или в зависимост от атмосферните условия wet scream(предна).
А само да кажа ,че Continental Petrol е чуда гума за асфалт ,но за дх....![]()
![]()
пп
В понеделник ще драсна няколко реда за невегала като предна ,другата седмица ,пак казвам зависи от времето ще се похваля или с онуй влажното и пищящо или минионка.
То се е видяло че тука за гуми ще иде реч дайте да споменем и тези които не се продават в БГ.Ако някой е карал примерно Michelin DH Comp или нещо такова да сподели.
Smurf4o написа: Аз съм тоя с Телоникса.Тестовете продължават! Гумата е БАГЕР! Невегал-а (2.7) е по-малка от Телоникс (2.6)
![]()
![]()
![]()
Красавец е Телоникс-а и то голям! На Голи Връх точно един път изпусна и то с помоща на предната спирачка и в рохка почва. На корените е
spirit написа:Няма ли да предложите и още нещо, максис на са единствената марка ....
LiVe_To_RiDe написа:2 максис миниона и кьртиш
spirit написа:Aз съм много навит да пробвам Michelin DH Comp ,ама май не се внася в БГ.Грайфера изглежда много обещаващ ,а матеряла спрямо разни ревюта из нета ,които четох бил много сполучлив.
RAM-FR написа:spirit написа:Aз съм много навит да пробвам Michelin DH Comp ,ама май не се внася в БГ.Грайфера изглежда много обещаващ ,а матеряла спрямо разни ревюта из нета ,които четох бил много сполучлив.
Aбе ти кога си взе колело, кога се качи на планина с него та почна да правиш тестове на гуми ?!?!
kamikadze написа:Ти па земи напиши едно смислено мнение в края на краищатав последно време само оффтопик прайш братле нищо лично ама земи се стегни малко
RAM-FR написа:spirit написа:Aз съм много навит да пробвам Michelin DH Comp ,ама май не се внася в БГ.Грайфера изглежда много обещаващ ,а матеряла спрямо разни ревюта из нета ,които четох бил много сполучлив.
Aбе ти кога си взе колело, кога се качи на планина с него та почна да правиш тестове на гуми ?!?!
spirit написа:Няма ли да предложите и още нещо, максис на са единствената марка ....
spirit написа: И само не разбрах ,къде по-точно прочете ,че правя тестове на гуми.
spirit написа:А само да кажа ,че Continental Petrol е чуда гума за асфалт ,но за дх....![]()
![]()
пп
В понеделник ще драсна няколко реда за невегала като предна ,другата седмица ,пак казвам зависи от времето ще се похваля или с онуй влажното и пищящо или минионка.
Shady™ написа:Tioga White Tiger ... не са кой знае колко тежки
did написа:Shady™ написа:Tioga White Tiger ... не са кой знае колко тежки
напълно съм съгласен! Теглото е добро! 1330 грама е даже много добро тегло като за три леки или две нормално тежки гуми.
jivkonik написа:did написа:Shady™ написа:Tioga White Tiger ... не са кой знае колко тежки
напълно съм съгласен! Теглото е добро! 1330 грама е даже много добро тегло като за три леки или две нормално тежки гуми.
Тва е ДъХъ баце
fefooo написа:Хора имам въпрос за Big Betty. Ще карам DJ и FR и въпроса ми е лекотата на гумата, за сметка на нейните качества ли е или няма нищо такова. Също да попитам има ли някои други модели в този ценови диапазон, които да са под 1 кило и да стават за планина(предимно надоло). МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
GECKO написа:Търкаля се по-добре и е по-лека, но няма да и се отрази добре аграрене по камъци... а и е една идея по-"суха" гума![]()
GECKO написа:В общия случай избираш според това колко назъбен е терена на който ще караш![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта