bikerider написа:дотука с колелата
bikerider написа:дотука с колелата
Quiz написа:bikerider написа:дотука с колелата
Доколкото съм запозната, идеята е Витоша да се превъне в Банско2 (от същите, които "разработиха" самото Банско). Което означава, че ако там няма проблем да се товарят колела по лифтовете (идея си нямам дали може) и тук не би трябвало да има.
Quiz написа:Доколкото съм запозната, идеята е Витоша да се превъне в Банско2 (от същите, които "разработиха" самото Банско).
kagami написа:Quiz написа:Доколкото съм запозната, идеята е Витоша да се превъне в Банско2 (от същите, които "разработиха" самото Банско).
Имаш ли повече информация? Няма да е зле да я споделиш с другарчетата
Gorbachov написа:Витоша не е ли природен парк с защита...едва ли ще успечт да постигнат същото...А дано не успеят...
Alien написа:Дрееми. Да строят, да правят, само да не ми забранят да карам. Ако това стане, ще е тежко. Въпреки че на Драгалево няма никаква причина да става така - не пречим на никого като си слагаме колелата отстрани, а там писти няма, на които да ни забраняват да караме. Така че дишайте.
Alien написа:не пречим на никого като си слагаме колелата отстрани
Тя вече заприличва.HepBeH_XaMcTep написа:Идеята, е Витоша да заприлича на същата кочина, в която превърнаха Банско......
bikerider написа:Alien написа:не пречим на никого като си слагаме колелата отстрани
Ма ти да не мислиш, че някой ще ти попречи да се качиш???
О не уважаеми, просто ще се ръснеш колкото трябва и както трябваше да стане отдавна!
spirit написа:bikerider написа:Alien написа:не пречим на никого като си слагаме колелата отстрани
Ма ти да не мислиш, че някой ще ти попречи да се качиш???
О не уважаеми, просто ще се ръснеш колкото трябва и както трябваше да стане отдавна!
И за какво ще се "ръснеш" ,можеби покрай лифтовете ще направят и байк парк или можеби ще сложат поставки за байковете за да не си ги дерем ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 344 госта