Night Ride

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Night Ride

Мнениеот Victor » Вто Авг 31, 2004 8:51 pm

Ебати кефа опитах се да карам по тъмно :banana: !До сега карах нищо не виждах защото съм без фар ама яко силих и така си дигнах адреналина че ....о да !Е разбира се като караш без светлини има и своите недостатаци -нищо не виждаш и така като не виждах се пречуках истърках ракавиците,наколенките и ръката ама тва не ми попречи да се накефя максимално.Ако имам скоро пари задължително взимам некви светлини и по цяла нощ!!!Който не пробвал да пробва поне веднъж струва с :agree: .
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Рейтинг: 1700

Мнениеот Lestat » Сря Сеп 01, 2004 4:06 pm

Напълно съм съгласен с теб. Аз скоро се пуснах по Монцата в Южния с пълна газ по тъмно. Усещането е страхотно - караш на автопилот и по спомени :D. Все пак съвета ми е да сложиш поне един премигващ стоп отзад, защото за останалите участници в движението а и най-вече за теб ще е по здравословно да те виждат.
Lestat

Рейтинг: 1200

Мнениеот Lubo » Сря Сеп 01, 2004 6:23 pm

А преди това минахте ли през църква? Или само целунахте МАМА.... Другия път преди да пробвате ги направете и двете неща.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Victor » Чет Сеп 02, 2004 7:42 am

Абе мен ме е страх да карам нощем из парка ама .... сега съм 4 дена без колело но след това ще опитам :^:
Абе секви ги има !
България не ме обича,
а аз съм ебати пича !
Victor

Рейтинг: 1700

Назад към Архив