Влюбен съм...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот agent_Jekov » Чет Дек 06, 2007 6:55 pm

. :D
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Re: Влюбен съм...

Мнениеот Isidor » Чет Дек 06, 2007 8:32 pm

bluskanie написа:... ебати якото :)

ПП: ...освен в себе си... :)

За пръв път да чуя вманиечен байкър да е влюбен в нещо друго, освен в желязото си :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :beer: :beer:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот bikerider » Чет Дек 06, 2007 9:13 pm

Мъро написа:Ама то да си влюбен това ли значело? :idea:

Тедиту явно едното ебане го крепи :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alpina » Чет Дек 06, 2007 10:03 pm

Ще порасне някой ден, ще узрее :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Teodor40 » Чет Дек 06, 2007 10:20 pm

Точно, защото пораснах, осъзнах, че тези долни същества освен за ебане и додуци, за друго не стават. Супер долни са мама им да ***!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот I need money » Чет Дек 06, 2007 10:24 pm

Teodor40 написа:Точно, защото пораснах, осъзнах, че тези долни същества освен за ебане и додуци, за друго не стават. Супер долни са мама им да ***!

Изображение

И да ми пее :D еххх д**ба :)
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот dudi1 » Чет Дек 06, 2007 10:35 pm

аз съм влюбен в тази какичка: Изображение
dudi1

Мнениеот Teodor40 » Чет Дек 06, 2007 10:41 pm

Позната ми е от някъде :) Тя май обаче е доста долен парцал. Не, че не бих я...целувал отдолу де :D

money-постни от новия клип да се из...кефя :rofl:

П.С. Как му разводнихме темата, но какво ни пука. Той сега сигурно гледа звездите :idea:
Аватар
Teodor40

Мнениеот dudi1 » Чет Дек 06, 2007 10:46 pm

а така човека се е влюбил да не му постваме яаки полу-голи мацки че ше се отвлюби.
dudi1

Мнениеот Teodor40 » Чет Дек 06, 2007 10:50 pm

Не е нужно да са полу-голи ;)

Изображение
Аватар
Teodor40

Мнениеот I need money » Чет Дек 06, 2007 11:25 pm

:)
Последна промяна I need money на Чет Дек 06, 2007 11:36 pm, променена общо 1 път
I need money

Мнениеот I need money » Чет Дек 06, 2007 11:29 pm

I need money написа:
I need money написа:
Teodor40 написа:
money-постни от новия клип да се из...кефя :rofl:

Изображение

Изображение

якото шоколадче :)

И аз съм влюбен :)
I need money

Мнениеот I need money » Чет Дек 06, 2007 11:42 pm

:) Упс грешка
I need money

Мнениеот Alien » Чет Дек 06, 2007 11:50 pm

bluskanie написа:И е ТЯ, ебати :D

Аз се канех да те питам, на колко си години?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот naso » Пет Дек 07, 2007 1:09 am

Alien написа:
bluskanie написа:И е ТЯ, ебати :D

Аз се канех да те питам, на колко си години?
ех.... само секс в главите ви бе ... и на мен ! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот bluskanie » Пет Дек 07, 2007 1:10 am

На 26, що?

И освен т'ва, моята е много по-готина от тия пачи тука... :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bluskanie » Пет Дек 07, 2007 1:13 am

Admin написа:И не се сърди, че преместих темата, Бла-бла не е най-лошото място на земята.

Разбрах аз, че ми използвахте темичката за да не "западне БЛА-БЛА" ама не ви се сърдя. Не и в момента :^:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот PtD » Пет Дек 07, 2007 3:46 am

Oх, котьоооо :rofl:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Teodor40 » Пет Дек 07, 2007 12:34 pm

bluskanie написа:
Admin написа:И не се сърди, че преместих темата, Бла-бла не е най-лошото място на земята.

Разбрах аз, че ми използвахте темичката за да не "западне БЛА-БЛА" ама не ви се сърдя. Не и в момента :^:

:rofl: :agree: М/у другото постни една снимка, ако имаш, да я видим. Обещавам, няма да лъскам на нея :D
Аватар
Teodor40

Мнениеот did » Пет Дек 07, 2007 12:38 pm

Teodor40 написа:М/у другото постни една снимка, ако имаш, да я видим. Обещавам, няма да лъскам на нея :D

Bluskanie, не му вярвай! Ще лъска!
На човек с рейтинг под 1600 вяра да нямаш!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Пет Дек 07, 2007 1:05 pm

Teodor40 написа:Точно, защото пораснах, осъзнах, че тези долни същества освен за ебане и додуци, за друго не стават. Супер долни са мама им да ***!

Айде, айде, принцесата сама наготово да дойде... знаем я тая песен :)
Кой квото си постели... ;)

Edit: btw, ако говориш за музикалния инструмент, пише се дудук :D
Аватар
bikerider

Мнениеот Teodor40 » Пет Дек 07, 2007 5:13 pm

bikerider написа:Edit: btw, ако говориш за музикалния инструмент, пише се дудук :D

Пише се уста :rofl:

Edit:^%&$&^&^&(текста го промених, за да не ми мрънкат :D ) , ти ли ми смъкваш на всяко мнение рейтинга?Баси!
Честитя рожденни дни и пак ми пада! :(!:
Аватар
Teodor40

Мнениеот RAM-FR » Пет Дек 07, 2007 5:41 pm

Teodor40 написа: Честитя рожденни дни и пак ми пада! :(!:

Ебати няма ли коЯ да ти го вдигне :D :beer:

за утре си знаем, нали ?
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот cvb » Пет Дек 07, 2007 5:43 pm

:rofl: внимавай с ТОВА че да не стане с като този - Добре виждам че всички сте се дънили яко и нема да ми се смеете много.Неудобни ситуации при мен колкото искаш.Мога да напълним цел един форум с тех.Но безспорният №1 е описан с подробности по-долу.Като увод ще кажа че преди години познавах една леко откачена мадама на име Лора.Та тя самата казваше че всички с това име са си леко ненормални като се почне от кифлата на големия наш поет и пич П.К.Яворов/мир на праха му/и се стигне до наши дни.../Лора Караджова-мноо яка кифла :girl_devil: /Минаха години но разбрах колко права е била.

Един авер ме беше поканил на луд купон.Там имаше доста народ дето не познавах и една мацка на име ...Лора...оценка 6+,пълните 100% по БДС и 9669 "пойнтс" по моята скала а това е една много много много висока оценка.Веднага и се натегнах естествено но кифлата даде на заето.Срамежлива една такава,стои встрани;наблюдава ни;не ни се връзва на глупостите.
Правиме се пред нея на 100 кила тя 5 пари не дава-малко я интересуваме всички котараци.
Ударихме на камък кой да предполага че тихите води били най-дълбоки...
Както и да е нищо не стана тогава но съдбата бе решила и друго...

Точно 3 дни след това съвсем случайно я срещнах на "Витошка".Обикаляше бутиците с друга една кифла да си избират парцали."Здрасти""Здрасти" Как иначе стари приятели!"Как си кво праиш"и така на кафенце а после тя каза"Нашите са на екскурзия в Истанбул.Аре у нас да гледаме новия Спайдърмен"/ИМА БОГ :nicepope: казвам го тук-няма да го пиша в другата тема...Лошото е че има и дявол които прочете това до край ще го види... :bat: /

Метнахме се на колата и право в техния баровски квартал.Мацките бързо се отегчиха от филма.Лора си отвори гардероба и запоказва на другата кифла поне 100 вида прашки,какви ли не други парцали,няколко пъти се съблича и облича за да каже другата как и стоят разни
мини поли,клинове бодита и т.н.Обу 10 вида чорапогащи...пита ме и мен с кои от тях краката й изглеждат по-секси,с кои прасците били по оформени...въртя се полугола из стаята сума време-цяло ревю направи.А аз си стоим настръхнал кат Спайдърмен :spidey: ,по-зелен и от Гоблина :sick: и едвам се сдържам да не се разтечем като Човека от пясък :cupidhit: /като никой друг път!!!/Сексуалното напрежение в стаята можеше да се реже с нож...

Най-накрая някой звънна на GSM-a на другата и оная се омете от терена.Още не беше затворила вратата зад гърба си когато ние с Лора вече се въргаляхме на пода в спалнята
Награбихме се здраво.Спайдърмена и неговата кифла репи да ядът.Тая Лора се оказа леле... :girl_devil:...разказа ми играта...игра си с мене много-на маймуна ме направи.Накрая т.е.преди него/лошо-няма хепиенд :cry1:/се бихме голи с възглавници а големите каки и батковци са казали че тези работи трябва да се вършат зад "перденце и резенце"....

Влизат баба й и дядо й /сега намерили да дойдат да я видят кво праи :thumbsdown: /и ме
сварват в коридора как гоня любимата им и единствена внучка с възглавница гол и :censored2: ......Не искам да си спомням какво стана после... :rant: Скандалът беше гръмовен.Вдигнахме най-големия шум във вселената след Големия взрив.На бабката и стана лошо.Дъртия пръч замахна с бастуна :chair: Няколко пъти парирах с възглавницата удари.Така и не се успокои тоя човек подгони ме надолу по стълбите.Не вервайте на дъртите че са болни и не могат да върват.В Горна баня тичат с тубите да се наредят първи за водата а после мъкнат супер тежести из целия град.

Макар и бос взех солидна преднина и изхвърчах от входа.Тъкмо се чудех какво ще правя гол по възглавница насред София на километри от нас си,когато Лора ми метна чантата от балкона и то доста точно-едва не ме удари по китарата.От тази височина сигурно щеше да ме ликвидира и некой пич после да ме опише във форума с нелепа смърт...

Метнах се в колата и дадох мръсна газ,моторът изрева от претоварването,в този момент дъртия пърдухъл стар и мръсен очилат бронтозавър и диплодок изхвърча от входа и се метна на капака отпред Evil or Very Mad -едва сварих да спра.С бастуна ми спука предното стъкло с един удар направи страничното на сол.Тръгнах назад-в бързината издрасках коли,чупих огледала,откъсвах брони...По-късно собствениците им ме потърсиха за обезщетение.За да ми отмъсти незнайно за какво им беше дал номера.Наплатих им до последната стотинка...Смяха ми се много...Тия гъдули от МВР също...и акт ми написаха бил съм "избягал" От какво бе?От собствената си смърт ли?Никога ли не са били млади тия хора-Онова чудовище щеше да ме убие...но

"онова което не ни убива ни прави по-силни нали?..."

ПП.Ще мине време/но не много!/...в тъмните сенки на ноща с тихи стъпки котарака ще се върне...това което му е било отнето да си го вземе...той дължи нещо на Лорка а тече и лихва..но този път ще бъде на мой терен и както само аз си знаем...

ПП2.Тая мацка Лора не е кифла-кроасанка е.За нея отворих тази нова категория в класификацията.Кроасанка от онези най-сладките с шампанско и лек крем.Ще си хапнем сладко сладко от нея... :popcorn:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот Ozzie » Пет Дек 07, 2007 6:03 pm

cvb написа:.....
.....
.....

Изображение :bowdown:Изображение :bowdown:Изображение :bowdown:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Alpina » Пет Дек 07, 2007 6:18 pm

Oт:
cvb написа:Един авер ме беше поканил на луд купон.Там имаше доста народ дето не познавах и една мацка на име ...Лора...

до:

Oт:
cvb написа:...За нея отворих тази нова категория в класификацията.Кроасанка от онези най-сладките с шампанско и лек крем.Ще си хапнем сладко сладко от нея... :popcorn:

Бях на земята и само се повдигах да дочета още няколко думи и пак леш

Изображение Изображение ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Peshata » Пет Дек 07, 2007 6:25 pm

Хахахахах и к'во кат се сабуди прозореца беше отворен нали! :rofl: :rofl:
Peshata

Рейтинг: 1200

Мнениеот People = Shit » Пет Дек 07, 2007 7:09 pm

cvb или тва е истина дето го казваш, или като малък си гледал много филми :D :D :D
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот Yavkata » Пет Дек 07, 2007 7:20 pm

Боже какво недоверие към разказа на младежа!!! :(!: :(!: :(!:
Истина е целия, аз го потвърждавам, бях свидетел! Аз съм дядото на Лора, дето го гоних с бастуна!
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот bikerider » Пет Дек 07, 2007 7:22 pm

<offtopic>
@Teodor40: цъ, не съм аз... сигурно е била Лора :evil::lol2:
</offtopic>
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща