Zink написа:
FinLi написа:Ето една от мечтите ми,мисля да я изпълно но въпроса е колко ще стоя гладен за това животно![]()
[img]http://i.data.bg/07/12/08/699671_orig.jpg
spirit написа:Щом ще стойш гладен ,по-добре да си остане само мечта.Щото като си го купиш най-много да намразиш колоезденето .
flex написа:spirit написа:Щом ще стойш гладен ,по-добре да си остане само мечта.Щото като си го купиш най-много да намразиш колоезденето .
Че аз моето като го изгладувах и не намразих колоезденето
spirit написа:flex написа:spirit написа:Щом ще стойш гладен ,по-добре да си остане само мечта.Щото като си го купиш най-много да намразиш колоезденето .
E незнам ,но според мене не е хубаво да отдаваш чак толкова голямо значение на байка.Все пак да не забравяме ,че е просто хоби .А и като се замислиш колко човека от форума се прехрават като карат?
URNEST написа:на колоездето ще мога да се радвам докато съм млад,
Колелото ми дава едно от най-безценните неща на света,а именно свободата!
URNEST написа:но някак имам чуството, че на колоездето ще мога да се радвам докато съм млад, след това както rancid каза имаш семейство и много повче тревоги и разходи
spirit написа:flex написа:spirit написа:Щом ще стойш гладен ,по-добре да си остане само мечта.Щото като си го купиш най-много да намразиш колоезденето .
E незнам ,но според мене не е хубаво да отдаваш чак толкова голямо значение на байка.Все пак да не забравяме ,че е просто хоби .А и като се замислиш колко човека от форума се прехрават като карат?
Editor написа:Колелото на мечтите ми е вече мое
spirit написа:FinLi написа:Ето една от мечтите ми,мисля да я изпълно но въпроса е колко ще стоя гладен за това животно![]()
[img]http://i.data.bg/07/12/08/699671_orig.jpg
Щом ще стойш гладен ,по-добре да си остане само мечта.Щото като си го купиш най-много да намразиш колоезденето .
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта