Споделете вашите намерения какви са. Предлагам тук в тази тема, след една седмица да пуснете и една, две снимки, че защо не и видео клип, за това как сте прекарали празника.

Nymphetamine написа:Вече от месец са резервирани места в хотел "Евридика" или нешо от сорта в Пампорово.
Demo 9 написа:УНСС смърди
Nymphetamine написа:Вече от месец са резервирани места в хотел "Евридика" или нешо от сорта в Пампорово. Ако има хора натам, пък вземете се обадете, да се понапием байкърски, хаххаа![]()
![]()
Ай наздрави уааа!!!!
HepBeH_XaMcTep написа:Иначе.... от 7-ми до 9-ти съм в Пловдив, х. Империял
Demo 9 написа:Нещо се разминах със студентството тая година... за тваа на партито на БАС![]()
УНСС смърди
Nymphetamine написа:HepBeH_XaMcTep написа:Иначе.... от 7-ми до 9-ти съм в Пловдив, х. Империял
Е па, шо не вземеш и фосилото, на 9ти може да направим едно спущане от Здравец, хаха!![]()
епа че ти носиме цветя на гробаHepBeH_XaMcTep написа:Nymphetamine написа:HepBeH_XaMcTep написа:Иначе.... от 7-ми до 9-ти съм в Пловдив, х. Империял
Е па, шо не вземеш и фосилото, на 9ти може да направим едно спущане от Здравец, хаха!![]()
Има 1 пробелм....
Гаджето ще ме убие!
agent_Jekov написа:Тоя мършав празник не го празнувам.
cvb написа:епа че ти носиме цветя на гробаHepBeH_XaMcTep написа:Nymphetamine написа:HepBeH_XaMcTep написа:Иначе.... от 7-ми до 9-ти съм в Пловдив, х. Империял
Има 1 пробелм....
Гаджето ще ме убие!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта