codename47 написа:я кажи нещо за аксесоарите-какво включва едно ФТ облекло?
codename47 написа:я кажи нещо за аксесоарите-какво включва едно ФТ облекло?
Admin написа:Е те тука май излезнА извън рамките на ФТ...
"rEsPeCT"]И аз се сдобих с Фитнес Туър велосипед, въпреки че е старичък..С интегрирани спирачки в главините или там както му се казва, не е лошо колелцето
BG-Rider написа:"rEsPeCT"]И аз се сдобих с Фитнес Туър велосипед, въпреки че е старичък..С интегрирани спирачки в главините или там както му се казва, не е лошо колелцето
Ммммм дааааа бива си го това колелце въпреки че е хибрид между фитнес и сити колелата. Но разбира се това е Херкулес - символ на ФТ-силата и мощта!
За жалост централния зъбен венец е 1 бр. няма още 2-зъбни колела за да осигурят, катерене с лекота и песен на устатапо-стръмните баири.
Я кажи колко зъба има централния венец на това колело според теб?
Като гледам предната главина е тип динамо, не съм фен на тия изпълнения, но все пак една главина лесно се подменя.
Те и двете главини са същите, незнам вътре как са, ама спира просто чудесно, за централния венец немам си представа, по късно ще ги погледна и ще ти кажа
rEsPeCT написа:И аз се сдобих с Фитнес Туър велосипед... С интегрирани спирачки в главините или там както му се казва, не е лошо колелцето
http://www.pinkbike.com/photo/1637343/
BG-Rider написа:Като гледам предната главина е тип динамо, не съм фен на тия изпълнения, но все пак една главина лесно се подменя.
... 3 ракии по-късно:
Знаеш ли какво, тези немци са му хакнали барабанна спирачка на това колело! Няма майтап, щото динамо си има, пък и през тези далечни години кой шъ ти слага dynamohub.
3 ракии по-късно
did - Ти не се връзвай. На всеки се случва да обърка спирачка с динамо.
- Ремък вместо верига, един зъб даже няма отпред, полугола изрусена крава за дизайн...
BG-Rider написа: * Пък за ремъка - водещия барабан е назъбен и е прикрит от някакъв метален мантел. Ясно се вижда че тези велосипеди са МОДА, а модата е само за ЖЕНИ!
BG-Rider написа: Русата ФТ-бройка е ... моят еманципиран бодигард.
did Виж какво намерих на официалния сайт за фитнес-туър
BG-Rider написа:Ако тъ захапи под бялата брада...
did Абе я да те питам най-сериозно
BG-Rider написа:Ми аз съм свикнал на задвижване 48-38-28.
Не мога да зацепя (зъбите на ремъка се изрониха) за какво темпо става дума?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта