След като прочетох поста на cvb (link), когато най-накрая се изкатерих обратно на стола, почистих монитора от лигите, изстреляни при истеричния ми смях, реших да копирам една тема от друг мой любим форум тук.
А именно темата с нелепите и комични случки, свързани със секса.
За да дам тон, започвам аз.
Преди няколко години, една виртуална приятелка ми беше дошла на гости покрай новогодишните празници. Типична предпразнична идилия, майка ми вилнее из кухнята, аз и тя си приказваме в моята стая - всичко е шест. В един момент, майка ми връхлита в моята стая, решила да се отдаде на отдих и да нареди някой-друг пасианс на компютъра ми. Ние двамата се пренасяме в хола и понеже знам колко време прекарва майка ми пред компютъра, започнах офанзивата. В момента, в който и двамата бяхме голи от кръста надолу (практична младеж) вратата на стаята ми се отвори с гръм и трясък и се чуха забързани стъпки по коридора. Преди който и да е от двама ни да успее да си намери дори долното бельо, се отвори и затвори вратата на тоалетната. "Ясно, минава само през тоалетната" мина през слабо кръвоснабдената ми глава (горната) и офанзивата продължи. В момента, в който мацката седна върху мен, се отвори вратата на тоалетната и след нея - вратата на кухнята (хола и кухнята са свързани, разделя ги перде), забързани стъпки, аз, все още възседнат от мацката изкрещявам "ще ни свариш в кофти момент", но без особен резултат, майка ми връхлита в хола, скрива стъписването си с поглед забит в максимално далечна от нас точка и с бързи стъпки отиде до уредбата, пусна си радиото, върна се в кухнята и дръпна пердето...
Да, може би тогавашната ми реакция не беше най-правилната, имайки се в предвид, че по-скоро трябваше да успокоявам нервите на две обичани от мен жени, но аз просто изригнах с истеричен смях...