bikerider написа:
Аз лично ще си платя за да се кача догоре. Както си плащам на Симеоновския. Някой ако си мисли, че досегашната аванта ще остане е в дълбоко заблуждение.
Само дано оставят лифтовете. За Драгалевския хич не съм сигурен, защото е очевадно губещ.
ще се ръснеш колкото трябва и както трябваше да стане отдавна!
Аз лично ще си платя за да се кача догоре.
E то е ясно ,че всички ще си плащаме .Друг варян няма.
SMITH написа: Въпродът с чистота в кабините може лесно да се реши с една безплатна водоструйка на входа на лифта за каращите.
SMITH написа:...А ако мислите че ще е забранено качването с колела трябва да помислите още. Едва ли някой ще зареже редовни клиенти. Въпродът с чистота в кабините може лесно да се реши с една безплатна водоструйка на входа на лифта за каращите.
TOYAGA написа:"... Цветелина Бориславова ще се работи много активно за създаване на публично-частните партньорства..."
Хвала на такЪви!
Вилно селище... "Блатото"...jivkonik написа:Идеята е на Платото да има вилно селище....
lacho_m написа:Вилно селище... "Блатото"...jivkonik написа:Идеята е на Платото да има вилно селище....![]()
Дано се закопат нЕкаде заедно с асоциацията си!
Звучи тъпо, но наистина не доумявам защо извършват толкова нагли, показни престъпления, като вече имат толкова милиони левове в сметките си.
Teodor40 написа:Малко ли са има парите бе, да ги е** у нащастниците! Това са фирми гиганти. Имат милиони левове капитал и искат още! ЗАЩО? Да се хвалят пред *вите-кой, къде е застроил.
Звучи тъпо, но наистина не доумявам защо извършват толкова нагли, показни престъпления, като вече имат толкова милиони левове в сметките си.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта