Моля тези, които нямат ,,половинки,, да не спамят излишно

Не искам да пускам пръв, защото ако не потръгне.....някак си ще се чувствам прецакан

Поздрави

Също така да няма някакви измислени снимки....!!!!
Alien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?
Shady™ написа:Аз предлагам темата да е за БИВШИ гаджета...
То за твоя и на Денис май вече има темаAlien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?
Crimson написа:То за твоя и на Денис май вече има темаAlien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?Най дълбоките дупки на земята май беше
Crimson написа:То за твоя и на Денис май вече има темаAlien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?Най дълбоките дупки на земята май беше
Alien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?
Besen na Kolelo написа:Alien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?
Ти само за задници мислиш... аз ще взема да те изтрескам довечера на сбирката та белким се кротнеш... мале...
Alein написа:Besen na Kolelo написа:Alien написа:Що за ГЛУПАВА тема?! Аре да си показваме снимки на задниците, а?
Ти само за задници мислиш... аз ще взема да те изтрескам довечера на сбирката та белким се кротнеш... мале...![]()
доживях
Harka написа:ЩЕ ДАМ И АЗ, НО КАЗАХ АКО ПОТРЪГНЕ ТЕМАТА..... а за сега само върви на зле....заради някои spam-ери
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта