Току виж и аз съм се замаял до седмица, две макс и да не знам к'во права и да пускам теми... такива неща ми се наслучиха през последните дни, чееееееее......като нищо....натам вървят нещата. Дай боже всеки му.
@Bluskanie Ега ти стане работата ега

SpoileR написа:Въй..не е в стила ми амаа.... какво да се прави: Цък
Току виж и аз съм се замаял до седмица, две макс и да не знам к'во права и да пускам теми... такива неща ми се наслучиха през последните дни, чееееееее......като нищо....натам вървят нещата. Дай боже всеки му.
@Bluskanie Ега ти стане работата ега
bluskanie написа:На 26, що?
Пожелавам ти момента да продължи колкото се може по- дълго!bluskanie написа:Ама чай са... всеки си е патил и всеки ще си пати. Ама то това му е смисъла. Аз в момента просто се радвам на момента. Вероятно няма да е така вечно
Аааа, кат си развява косата пред теб на забавен кадър ли ти се вижда? Кът по филмите:nuts: Ааа, седиш ли широко усмихнат гледайки в една точка дълго време след като си тръгнеbluskanie написа:Момчета, положението става все по-сериозно
SpoileR написа:"След първата среща, след като си кажете "чао" седиш и гледаш.
Тръгва и по пътя си, ако се обърне назад и те погледне, значи има итерес! "
Ше стане раОтата...
Класика!
Мъро написа:Аха... и по телефона се карате кой да затвори телефона пръв...
Crimson написа:Аааа, кат си развява косата пред теб на забавен кадър ли ти се вижда? Кът по филмите:nuts: Ааа, седиш ли широко усмихнат гледайки в една точка дълго време след като си тръгнеbluskanie написа:Момчета, положението става все по-сериозно![]()
![]()
ако е друсал... ДаCrimson написа:Аааа, кат си развява косата пред теб на забавен кадър ли ти се вижда? Кът по филмите:nuts: Ааа, седиш ли широко усмихнат гледайки в една точка дълго време след като си тръгнеbluskanie написа:Момчета, положението става все по-сериозно![]()
![]()
Crimson написа:Ке те шамарим еййй, не разваляй темата на момчето![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта