Столът е запазин! Оди се люшкай някъди другъди!
Yavkata снимки не мога да ти дам щото столът ми не е фотогеничен, а отделно е и много срамежлив. Последния път когато го приканвах да се яви на интервю за Вип Столър той каза, че много го е срам да се показва пред публика и затова не отиде. Същия отговор ми даде и като го уредих да е на корицата на коледния брой на Столбой. Срамежливичък си ми е

Мога да се опитам да го издебна докато спи да го щракна, ама той понеже е чувствителна душа после ще ми се сърди и на мене, и на тебе, та няма да ти е особено приятно съжителството с пластмасовия ми споменат вече стол тогава.
Освен това не знам дали си чувал, че пластмасов стол не е хубаво да се снима. Носи 6 години щастие и 3 чифта мръсни чорапи, дето жената не иска да ги пере. Страничен ефект може да е и жената да не иска вече нищо да ви пере, защото вие сте бил по-влюбен в няква си пластмасова елементарна конструкция, вместо в нейното изваяно тяло.
Така че ако не искаш да го вземеш на сляпо, можеш да дойдеш да го видиш на място, ама първо ще трябва да го питам дали той има желание, щото както може би споменах,а може би не, той е стол с характер и трябва да има желание за дадена среща, за да се проведе тя.
Ако пък не стане хавата - миналата година от инж. Камен Донев откупих принтера, който не принтира, мога и него да бартеросам.
Много искам твоя стол!