dhman написа:100% трябва да се види класа от световно ниво. Единствено ме притеснява дали ще можем да стигнем дотам!?
THEZOGGO написа:Ще снимам и обещавам да пусна видео за хората котито не са от София или за тези които нямат възможност да дойдат.![]()
Междудругото, тази вечер към 21:00 минах покрай Батенберг и наистина са заградили площада, имаше 2 тира от които сваляха явно частите на съоражението.
derdevil написа:Мерси за линка , но пак никъде не пише от колко започваНищо сигурно ще кажат по новините
did написа:derdevil написа:Мерси за линка , но пак никъде не пише от колко започваНищо сигурно ще кажат по новините
Ама ти наистина ли си толкова тъпичко, колкото изглежда от писанията ти?
http://www.xtdev.com/ski/events_bg.php? ... aceprogram
RAM-FR написа:dhman написа:100% трябва да се види класа от световно ниво. Единствено ме притеснява дали ще можем да стигнем дотам!?
На един българин не са му стигнали много малко точки да се класира
Alien написа:Damn! Таман си мислех, че ще мога да го скачам с колелото.
MaN1aK написа:MpaBka ABuaTop написа:Почти 100% сигурно е, че и аз ще дойда с biker-kj, само се моля да не съм на работаЗа самото събитие няма какво да кажа, освен ''световно първенство"...
И аз и аз идвам с вас!Няма начин.
MpaBka ABuaTop написа:Почти 100% сигурно е, че и аз ще дойда с biker-kj, само се моля да не съм на работаЗа самото събитие няма какво да кажа, освен ''световно първенство"...
Събота, 22 декември 2007
17:40 – 19:35 Финали (топ 16 от квалификациите) -
Пряко излъчване по Канал 1 на БНТ от 19:00 ч. до 19:45 ч.
стартови интервали за финалите /около 1.10 min на скок/ -
8 двойки по 2 скока х 1.15 min = 40 min; Пауза 5 min;
4 двойки по 1 скок х 1.15 min = 10 min; Пауза 5 min;
4 двойки по 1 скок х 1.15 min = 10 min; Пауза 10 min;
2 двойки по 2 скока х 2.00 min = 16 min; Пауза 3 min;
2 двойки по 2 скока х 2.00 min = 16 min
19:35 Край на финалите - общо 115 min (1h 55 min)
19:35 – 19:45 Церемония по награждаване с цветя и награди
RAM-FR написа:За това някои ще дойдем към 5
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта