една от училище;в ns core 2008;в марцочи 888;в avid juicy 7 203mm;в playstation 3 и в още многоооо неща
teodor_peev написа::offtopic: Абе кфа е тая тема бе хора това форум за колела ли е или море от любовА по темата:Аз също съм влюбен в:
една училище;в ns core 2008;в марцочи 888;в avid juicy 7 203mm;в playstation 3 и в още многоооо неща
teodor_peev написа:Пич опраих го това вече....
teodor_peev написа:Ми не ми е щото нито мацката ми пуска(което е най-лошо![]()
![]()
),нито NS имам,нито 888,нито juicy 7,нито playstation 3...
Editor написа:Дам...една ще е избраната ...
SpoileR написа:teodor_peev написа:Ми не ми е щото нито мацката ми пуска(което е най-лошо![]()
![]()
),нито NS имам,нито 888,нито juicy 7,нито playstation 3...
Какво искаш да ти пуска? Въже ли?![]()
Седи мирен, Иа Врее...
Шот не живеем в Близкия изток.То тва оставаше, една не може да се намери пък камо ли 10.PtD написа:Editor написа:Дам...една ще е избраната ...
Е защо да се самоограничаваме така?
agent_Jekov написа:Шот не живеем в Близкия изток.То тва оставаше, една не може да се намери пък камо ли 10.PtD написа:
Е защо да се самоограничаваме така?
teodor_peev написа:Напротив има грозни жени,не ме карай да качвам снимка на една ИЗКЛЮЧИТЕЛНО грозна която има е такиа мустаци
teodor_peev написа:Да,но сигурно от тези 1300 жени-500 са отвратителни,така че 1000 мъже, 800 жени-лошооо
Едвали. Мнооо е сбъркан! И аз не го разбирам напоследъкbluskanie написа:Да бе, Alien, шо не гепиш "усмивката" за жартиеро... наеш кво е яко... мое ти хареса
Alien написа:agent_Jekov написа:Любовта е секс, тъй-като какво различава истинските приятели от гаджетата и любовниците?Аз за да обичам някое момиче не ми е нужно задължително да правя секс със него,но за сметка на това съм извратен, а и съм си аз.Въпреки това много искам да се влюбя напоследък ама няма в кой.
ъъъ нищо не ти се разбира.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта