Моля след получаване/неполучаване на отговор (минаване на известно време - например до утре сутрин) модераторите да изтрият темата...
Besen na Kolelo написа:Ми аз честно да ти кажа всички летим така.Да повечето вече сме си влези поука или сме видяли някой наш приятел да пати и караме с каски,но не очаквай и светлини и... камбанка все едно съм еленче да си сложа.Евала на теб,че си карал както трябва,това вече го правят адски малко МПС водачи в България,мисля,че това е тъжното,а не че байкъра е искочил,все пак на нас това ни е работата![]()
Alien написа:Besen na Kolelo написа:Ми аз честно да ти кажа всички летим така.Да повечето вече сме си влези поука или сме видяли някой наш приятел да пати и караме с каски,но не очаквай и светлини и... камбанка все едно съм еленче да си сложа.Евала на теб,че си карал както трябва,това вече го правят адски малко МПС водачи в България,мисля,че това е тъжното,а не че байкъра е искочил,все пак на нас това ни е работата![]()
Ти сериозно ли мислиш, че някой ти чете повече от половин ред пост?
Alien написа:Besen na Kolelo написа:Ми аз честно да ти кажа всички летим така.Да повечето вече сме си влези поука или сме видяли някой наш приятел да пати и караме с каски,но не очаквай и светлини и... камбанка все едно съм еленче да си сложа.Евала на теб,че си карал както трябва,това вече го правят адски малко МПС водачи в България,мисля,че това е тъжното,а не че байкъра е искочил,все пак на нас това ни е работата![]()
Ти сериозно ли мислиш, че някой ти чете повече от половин ред пост?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта