Antares написа:Достатъчно е някой да си направи труда, да съпостави като пропорции себе си, Земята, Слънцето, Бетелгейзе, Антарес, Млечния Път, Андромеда, някой пулсар, както и разстоянията помежду им... и ...
О, Велики!
Antares написа:Достатъчно е някой да си направи труда, да съпостави като пропорции себе си, Земята, Слънцето, Бетелгейзе, Антарес, Млечния Път, Андромеда, някой пулсар, както и разстоянията помежду им... и ...
invert_pro_biker написа:как пастата за зъби дето излиза бяла по средата и на сини и червени раета отстрани не се смесва в тубичката![]()
![]()
![]()
![]()
did написа:
ти за флуиди с малки числа на Рейнолдс не си ли чувал?
cvb написа:а не са уи 4 разделения в тубата и общо се празнят пристискане
did написа:ти за флуиди с малки числа на Рейнолдс не си ли чувал?
bikerider написа:Ето и моя въпрос - защо когато искам да карам, изниква работа?:confused::dunno::confused::dunno::confused:
Nymphetamine написа:bikerider написа:Ето и моя въпрос - защо когато искам да карам, изниква работа?:confused::dunno::confused::dunno::confused:
Тоя въпрос и на мен ми е много чуден.![]()
SpoileR написа:Nymphetamine написа:bikerider написа:Ето и моя въпрос - защо когато искам да карам, изниква работа?:confused::dunno::confused::dunno::confused:
Тоя въпрос и на мен ми е много чуден.![]()
По същата причина, поради която като влезнеш в банята, тръгваш да се къпеш и изведнъж някой в кухнята решава, че има чинии за миене...
XEK написа:заща кат си взех нов байк и няма с кой да карам??![]()
![]()
ибе уе майна не киориш ли?!cvb написа:абеа тоя кво праи там (това е лека еротика)
Моя контра-въпрос е, защо когато събера парици за сглабянето на скромнобюджетния ми велосипедец - все изниква някакъв финансопоглъщащ проблем... като загубата на GSM, спешната необходимост от нова квартира и т.н. ...bikerider написа:Ето и моя въпрос - защо когато искам да карам, изниква работа? :dunno::confused::dunno::confused::dunno::confused:
cvb написа:поради същата причина от която като ми изгоре тв тунера и докато спастрим за нов ми гръмна и дъното , 2 мишки и 1 киборд![]()
- дайте за сокет а дъънцеееее
cvb написа:абе 2 месеца ме лъжат по форумите за дъно с а цокъл и се не става раотата
cvb написа:но нейме 350вата - мерено с мултицет и си е ок уж 12,3 и 5 волта са ок
PSU CM IGREEN ACTIVE PFC 600Woutfaced написа::offtopic:cvb написа:но нейме 350вата - мерено с мултицет и си е ок уж 12,3 и 5 волта са ок
абе остави ти тая работа, какво мериш ... ако беше така, нямаше да има захранвания по 100лв.
юпиес-а не спасява нещата с калпавото захранване, surge протектор-а само в някой случаи (той само ако стане някъв пик по мрежата).
дай 30$ за един фортрон поне ...
а пък ако тоците у вас са кофти, трябва поне нещо с активно PFC
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта