Състояние на Плана?

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Състояние на Плана?

Мнениеот F1-MAN » Пет Дек 28, 2007 12:37 pm

Тези дни може би ще направим леко каране между Кокаляне и Железниц, затова искам да попитам ако някой скоро е бил там дали може да каже какво е състоянието в района, подходящо ли е за каране от по-неопитни колоездачи, т.е. колко е мокро/снежно/кално, как са асвалтовите пътища?
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот 4getcredo » Пет Дек 28, 2007 5:45 pm

По традиционния маршрут през Елата към Дяволския мост е екстра. Минавали са тежки коли и снегът е твърд - екстра за каране. Пътеката към Манастира е лудница просто :D Днес бях там!

Иначе аз направих грешка от Железница да мина директно към Йончеви кошари и после към в. Манастиреще... е, там си отбутах в нанагорните участъци :rofl: , но като излязох на 'магистралния' път и нагоре и надолу беше летене ;). Спускането надолу към Дъба е с дълбоки замръзнали коловози и нещата са доста интересни... за новобранец може и да е мъчение... еваш-еваш е караемо все пак :)

П.С. Бях се запътил към 66 сутринта, ама като видях каква скиорска гъчканица беше в буса и айде на 98 :D
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Назад към Мероприятия - архив