аахаха - страаоотна вечера по гтв с .......найден от биг бра

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

аахаха - страаоотна вечера по гтв с .......найден от биг бра

Мнениеот cvb » Пет Дек 28, 2007 6:06 pm

дър 1 :rofl: :rofl:Кой ще приготви Перфектната Вечеря?

Всеки понеделник “Перфектната вечеря“ среща четирима непознати, готови да приемат едно кулинарно предизвикателство. Тази първа среща е добра възможност всеки участник да разпита за вкусовете и предпочитанията на останалите и така да се улесни в избора на меню и организирането на вечерята. След това всеки разполага с един ден от седмицата, в който да подготви и покани на вечеря в дома си своите съперници.

Как се приготвя Перфектната Вечеря?

- с бюджет от 150 лева за пазаруване;

- със снимачен екип, който върви по петите на домакина и снима всичко – от пазаруването и готвенето до посрещането на гостите;

- с много емоции, старание и драматични недоразумения.

Дали гостите ще оценят усилията?

След края на вечерята всеки гост оценява домакина по 3 критерия:

- вкус - колко вкусна е била вечерята;

- творчески подход - вложено ли е творчество при приготвянето и поднасянето на ястията и при декорирането на масата;

- изкарване - каква е била цялостната атмосфера на вечерта.

Всяка седмица най-добрият печели 1000 лв.

Класирането се обявява в петък, като преди това никой от участниците не знае каква оценка е получил и на кое място в класацията се намира. Победителят получава паричната награда и трима нови приятели... :rofl: кой не го е гледал е опущил ебати леша - ето го :bowdown: :Dhttp://www.zamunda.net/details.php?id=112400&page=0&comments=1#startcomments
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот teodor_peev » Пет Дек 28, 2007 8:51 pm

Луди ора има насекаде...(найден rlz)
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот SpoileR » Пет Дек 28, 2007 9:17 pm

:bawling:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот r1d3r » Пет Дек 28, 2007 10:08 pm

Е беше ли нужно да се прави тази тема ?
Аватар
r1d3r

Рейтинг: 983

Мнениеот RAM-FR » Пет Дек 28, 2007 10:10 pm

SpoileR написа::bawling:

Бих добаил и :puke:
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот cvb » Пет Дек 28, 2007 11:18 pm

майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Мнениеот did » Пет Дек 28, 2007 11:20 pm

за какво говорите? :dunno:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Пет Дек 28, 2007 11:39 pm

Телевизия...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот did » Пет Дек 28, 2007 11:44 pm

Antares написа:Телевизия...

:crazy: :crazy2: :yuck:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bluskanie » Съб Дек 29, 2007 1:20 am

Забавление от най-долна класа... да че чудиш смешно ли е и защо...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот r1d3r » Съб Дек 29, 2007 1:26 am

Напоследък, когато си пусна ТВ и погледам 30 минутки след това, като стана от столчето се чуствам леко утапял..Затова гледам, да не гледам :D телевизия .
Аватар
r1d3r

Рейтинг: 983

Мнениеот naso » Съб Дек 29, 2007 3:55 am

Хахахах понеже така на последък имам наблюдения над масите че е модерно да се казва,че не се гледа ТВ вече и вие да не остане по назад...чувствали се били затъпели нз кво си.Так! и ние в кюпа на анти ТВ хората хахах за сметка на тва па висите по цял ден по форумите... пък и вместо да обясняваш как се чувстваш тъп от ТВ и нет земи прочети една книжка умни неща са писали хората!

п.с. я ми обясни кое е забавление от най-горна класа тогава? хаххаха просто нема на къде вече и кой квото напише тряяя да се наплюе... ми като не ви се гледа телевизия и наистина го мислите и се имате за много печена опозиция на който му стиска нека си изхвърли телевизора през жама!ми така де нали не ми трябва... или не бе насо ние просто от време на време трябва да говориме глупости ейтака да си чешем езиците...

п.с.2 тва е за в темата м/у 3 и 4ч.
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот klmn » Съб Дек 29, 2007 7:04 am

^по форумите поне не те облъчват с по 7-8 мин. реклами на 1/2час измежду малоумни сериалчета и още по отвратно-чалгарски шоута.
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Alpina » Съб Дек 29, 2007 8:54 am

Интересно, как аз попадам на свястни предавания, от които мога и научавам много за история, техника, наука...
Гледам разтоварващи филми, слушам модерна и класическа музика...

И то в повечето случаи, рекламите са ми полезни, защото за 2-3 минути ми рекламират главно други предавания, които ме интересуват кога и от колко ще са.

Въпрос на гледна точка ;)
А за мен попадането на "7-8 мин. реклами на 1/2час измежду малоумни сериалчета и още по отвратно-чалгарски шоута" си е подсъзнателно търсене :D Имаш избор да не гледаш точно тях, но щом го правиш - значи проблема е в теб ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Nymphetamine » Съб Дек 29, 2007 9:43 am

Alpina написа:Интересно, как аз попадам на свястни предавания, от които мога и научавам много за история, техника, наука...
Гледам разтоварващи филми, слушам модерна и класическа музика...

И то в повечето случаи, рекламите са ми полезни, защото за 2-3 минути ми рекламират главно други предавания, които ме интересуват кога и от колко ще са.

Въпрос на гледна точка ;)
А за мен попадането на "7-8 мин. реклами на 1/2час измежду малоумни сериалчета и още по отвратно-чалгарски шоута" си е подсъзнателно търсене :D Имаш избор да не гледаш точно тях, но щом го правиш - значи проблема е в теб ;)

:agree:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот bluskanie » Съб Дек 29, 2007 10:06 am

naso написа:п.с. я ми обясни кое е забавление от най-горна класа тогава? хаххаха просто нема на къде вече и кой квото напише тряяя да се наплюе... ми като не ви се гледа телевизия и наистина го мислите и се имате за много печена опозиция на който му стиска нека си изхвърли телевизора през жама!ми така де нали не ми трябва... или не бе насо ние просто от време на време трябва да говориме глупости ейтака да си чешем езиците...

п.с.2 тва е за в темата м/у 3 и 4ч.

Начи аз телевизията не я плюя. Гледам си ТВ... когато има мачове :) А... що се отнася до класата... ми тоя Найден е най-тъпото говедо, което се е показвало по телевизора в последно време. Нито е смешен, нито е "откачен"... Просто си е тъп :) Забавление от висока класа е да прочетеш нещо хубаво, да погледнеш хубав филм, да идеш на театър или на изложба... да си легнеш с жената :rofl: Все неща, които предпочитам пред това, да гледа Найден (е такоо) ;)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот cvb » Съб Дек 29, 2007 10:45 am

ни съ караите :agree: - поздрав http://www.vbox7.com/play:489ecbc7 :bowdown:
Аватар
cvb

Мнениеот Antares » Съб Дек 29, 2007 12:22 pm

Насо успокой се малко... Че ще трябва да триеш слюнки от монитора :)

Вървят си двама приятели. Единия държи да се похвали:
- Станал съм много добър в масовата хипноза
- Докажи.
- Виждаш ли онзи прозорец? Сега от него ще изхвърлят един телевизор
Хоп - и чупейки стъклото, през стъклото излита телевизор.
- Съвпадение
- Виж там! - и от посочения прозорец също излита телевизор.
- Добре, накарай да излети телевизор от ей-онзи прозорец!
Минават минута, две, три... и от прозореца се подава изтерзана физиономия:
- Оставете ме на мира бе, гадове! Нямам телевизор!

Та ще ми е много трудно да изхвърля телевизора :)
Alpina - напълно съм съгласен, има Animal Planet, National Geographic, Discovery...
Само че се замислям... последно време имаме прекрасни телевизионни канали, по които можем да видим скрити детайли от природата от другата страна на планетата, само че... доколко познаваме природата, която ни заобикаля?

- Тате, виж! Има нов канал! Показва ти какво е времето навън двайсет и четири часа в денонощието!
- Хм. Едно време на това му викахме прозорец...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Назад към Бла - Бла