и при мен така стана скочих от едно скокче и ми влена в спиците и аз мисля така по добре си земи др дрельорSStoeV написа:Shimano tourney са си най-обикновени скорости,стават най-добре за градско каране да стигнеш от вкъщи до работа примерно.За миналата година съм сменил доста такива скорости всичките влезли в спиците след по-силен удар..Ако искаш да го караш дори и за леко ХС по-добре си купи някакъв алтус или асера,те за начало стават после някакви по-скъпи и по-истински
botroid написа:Да не отварям нова тема, искам да питам струва ли си Асерата петте лева повече спрямо Алтуса или могат да се спестят?
Препоръчвате Сора, ама на сайта на Шимано пише че е за шосе. Искате да кажете, че става и за MTB?
CRAZY RIDER написа:Смисъл за малко повечко пари може един Срам СХ4 или Сх 5. В пъти по здрави и издържливи
CRAZY RIDER написа:Не си заслужава! Нито Асера нито Алтус!
Аливиото според мен е много по добър избор. За малко повечко пари може един Срам СХ4 или Сх5. В пъти по здрави и издържливи
botroid написа:
Наблюденията ми са, че хората които имат начален клас MTB велосипеди, не са склонни да дават 50-60-70 лв. за един дерайльор, каквито и достойнства да има
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта