invert_pro_biker написа:5 лв мах а веднъж пред мене на НДК 1 фр си намери 10 лв и след 20 метра го спряха тия с благотворителните картички и той им даде парите![]()
outfaced написа:Silvestroff Gabrovo написа:Постоянно намирам по нещо, но върхът на сладоледа беше миналата година когато намерих 2 лева на сред гората, както си карахме. Та това е. Малки суми но редовно.
на това му се вика "събирам за нов байк"![]()
XEK написа:100 dinara(македонски май)
в последствие се оказа, че са 3 лева, но като цифра 100 са си 100![]()
иначе в BGN 5лв
outfaced написа:teodor_peev написа:Куфарче с 12 милиона евро в подлеза на метрото (Сердика).
ако намеря толкова, определено няма и да ги докосна ... зарязвам ги, пък да ги намира друг ... бели си имам достатъчно на главата
иначе намирал съм 80лв ... в протмоне
тва кат бях 1ви курс - купих си големи хай-фи слушалки техникс, които още си пазя и ползвам![]()
иначе преди седмица намерих пак протмоне, обаче си имаше всякви документи вътре и издирих хората и си им го върнах. Не съм гледал въобще колко пари има вътре. хубаво че на личните карти има адрес.
red_bull_rumpage написа:500 евро на улицата като бях във австрия и си ги прибрах в джоба с добро намерение за използване на парите ''колело''
red_bull_rumpage написа: ... К'во да се прави
winhater написа:аз пък съм си намирал 5 000 лв.. ама беше преди доста години.. 10 може би
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта