Еха....
Новия претендент...
Бтв,къде беше темата за него във форума,че нещо не мога да я намеря?
Alien написа:RAM-FR не е толкова скъп. Всъщност е доста евтин, не знам, на мен ми взима супер малко...
RAM-FR написа:Alien написа:RAM-FR не е толкова скъп. Всъщност е доста евтин, не знам, на мен ми взима супер малко...
E то остава и скъпо да ти взимам за тва че ТИ си даваш гъза и вече ще е много нагло от моя страна
Rancid написа:Като гледам може и да не е чак толкова невъзможно.Особено като се има предвид,че това е цена във великобритански сайт.Виждал съм Giant Glory на същата цена,а принципно е 2500 долара,което си е 3250 лева...
Тоест колкото рам фр
URNEST написа:Rancid написа:Като гледам може и да не е чак толкова невъзможно.Особено като се има предвид,че това е цена във великобритански сайт.Виждал съм Giant Glory на същата цена,а принципно е 2500 долара,което си е 3250 лева...
Тоест колкото рам фр
Като го смятам 1795 лири х ~2,8лв се получава нещо от сорта на 5000лв, където бая Ram Fr ще се направи за тези пари.
Nymphetamine написа:Аз пък искам да си сменя рамката, да сложа Code отпред, да сменя пружината и маслото на вилчока и ще мирясам.
URNEST написа:Ще споделиш ли след половин година ползване какво не харесваш в рамката и какво те кара да искаш друга.Може би това, че не дотолкова с DH насоченост?
sherpite написа:може и това
http://www.yetifan.com/col3033ws.jpg
Много ме кефи как жълтото на рамката и жълтото на шините е еднакво... Много добре се е получило.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта