Но си беше яко де - днес времето беше перфектно за каране, особено до около 14:30ч. После изведнъж като че ли застудя.
RAM-FR написа:Не беше захладняло просто ти спря да караш![]()
супер биешие
Crimson написа:
Нема ли още снимчици ?:)
Ozzie написа:Crimson написа:
Нема ли още снимчици ?:)
Тези?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3 ... mId=109223
Editor написа:За Ларсен ТТ незнам , ама аз с тази гадна Тиога карането в права посоке беше най-трудно.Имам чувството ,че още в началото на спускането влизах в коловози направени от Минионите на Денис
HepBeH_XaMcTep написа:така
ще ви пляскам всичките...
Включително и Ози
Не за друго, ама галерията я качих за лична употреба( за сега)
RAM-FR написа:Editor написа:За Ларсен ТТ незнам , ама аз с тази гадна Тиога карането в права посоке беше най-трудно.Имам чувството ,че още в началото на спускането влизах в коловози направени от Минионите на Денис
Aaaaa не така коловозите бяха от Софи с тия контри и тия вет скриимове .... аз с моите мъгливи гуми не моем да ровим
Едит:HepBeH_XaMcTep написа:така
ще ви пляскам всичките...
Включително и Ози
Не за друго, ама галерията я качих за лична употреба( за сега)
Ае.... Разчихат на мАникЙЕнчИтатЪ да си траят
епа то БГ фотото има катинарче за албуми които не искаш да се гледат
VOVA написа:днес беше велико простотийте на Денис и Софи бяха уникални аз умирам от смях през цялото време е такива изроди няма никаде. предстажете си те се засилват със сичка сила на долу и изведнаж бам на земята и се смеят.А днеска Софи докато излезе от тоя храст
Editor написа:VOVA написа:днес беше велико простотийте на Денис и Софи бяха уникални аз умирам от смях през цялото време е такива изроди няма никаде. предстажете си те се засилват със сичка сила на долу и изведнаж бам на земята и се смеят.А днеска Софи докато излезе от тоя храст
Тез двамата започнаха още от самото начало...![]()
.
да и за тва се чуваха некви викове ааааааааааааа аууууууууууу оъъъъъъъъъаааааааааа ето това се чуваше и накрая "а каде сме"RAM-FR написа:Editor написа:VOVA написа:днес беше велико простотийте на Денис и Софи бяха уникални аз умирам от смях през цялото време е такива изроди няма никаде. предстажете си те се засилват със сичка сила на долу и изведнаж бам на земята и се смеят.А днеска Софи докато излезе от тоя храст
.
Кви простотии бе, аз защо съм пропуснал къде съм бил ? Софи ти нещо да знаеш за някви простотии ?
Аааа не знамRAM-FR написа:Editor написа:VOVA написа:днес беше велико простотийте на Денис и Софи бяха уникални аз умирам от смях през цялото време е такива изроди няма никаде. предстажете си те се засилват със сичка сила на долу и изведнаж бам на земята и се смеят.А днеска Софи докато излезе от тоя храст
.
Кви простотии бе, аз защо съм пропуснал къде съм бил ? Софи ти нещо да знаеш за някви простотии ?
HepBeH_XaMcTep написа:@Ozzie (няма да ти се разсърдя, ако линчето изчезне)
PtD написа:Не искаш ли все пак първо да опиташ Timberwolf-ите? Така и така ще вадиш и ще слагаш? Изглеждат ей-така:
PtD написа::dunno:
bikerider написа:Исках да кажа, че щом на теб не са ти харесали и си минал на скрийм, няма нужда да ги опитвам
PtD написа:Реших, че понеже си в процес на търсене, може да ти се окажат полезни.
съгласен мисла че ще имам времеcichlidi написа:Викам да откриеме утре "сезона". ООООбаче някой има ли инфо как са пътеките по Драгалево?
cichlidi написа:ЕЕ някой знае ли положението как е горе относно пътеките?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта