teodor_peev написа:Много.И не разбирам що темата да е за заключване.
PtD написа:Темата си е супер. Сега Господари на ефира и Слави ще останат без мат'риал.
teodor_peev написа:Абе се ми е тая кой ше е президент само спрете да ми бутате минуси не искам да стигна 666 по рейтинг!Моля ви се![]()
![]()
teodor_peev написа:Не съм задминал 666 по глупости.
teodor_peev написа:Таз нощ на 30 декември в 22:38 се случи нещо ужасно.Един велик човек напусна телевизионния ефир.Най-брилянтият мозък на 21 век си отиде от ефира.Най-великият българин в наши дни повече няма да радва българският народ.Тази нощ в 22:38 в ефира на телевизия СКАТ професор Юлиан Вучков,водещ на предаването ,,Размисли и Страсти'' обяви че се оттегля от ефира.Сбогом професоре!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Editor написа:Препоръчвам ти консултация с професионален психиатър.Започни да пиеш хапчета отсега преди да е станало по-лошо
RAM-FR написа:Editor написа:Препоръчвам ти консултация с професионален психиатър.Започни да пиеш хапчета отсега преди да е станало по-лошо
От личен опит ти го казваАз му предложих един спсихиатър (от гуугъл го намерих (да не реши някои че на мен ми се ее налагало (мен вече и там не могат да ме оправят))) иии има малка разлика
Editor написа:Препоръчвам ти консултация с професионален психиатър.Започни да пиеш хапчета отсега преди да е станало по-лошо
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта