) и бързо възстановяване!
) и бързо възстановяване! 

премина златна есен не може да не сте снимали.
 премина златна есен не може да не сте снимали.

тука при мен всеки ден е около 30 градуса идеално за каране,но нямам колело за сега и е голяма скука.. като си дойда ще сглобя некой нов звяр и ще се връщам към "отряда"
 тука при мен всеки ден е около 30 градуса идеално за каране,но нямам колело за сега и е голяма скука.. като си дойда ще сглобя некой нов звяр и ще се връщам към "отряда"   поздрави и до нови срещи
 поздрави и до нови срещи  

поздрави
 поздрави
 И без това и DJ -я се връща утре вечер.
 И без това и DJ -я се връща утре вечер. 

...
 ...

Това ще го решим на масата вечерта
  Това ще го решим на масата вечерта 

ходихме до кулата и после се пуснахме по улея беше доста забавно по снега,но после по-надолу стана много кално и беше голямата мизерия.. За утре на къде ще се кара?
 ходихме до кулата и после се пуснахме по улея беше доста забавно по снега,но после по-надолу стана много кално и беше голямата мизерия.. За утре на къде ще се кара?  

по тесния заледен път!
 по тесния заледен път!

(не мисля ,че беше добро за каране) още страда от колелата които бяха носени
  (не мисля ,че беше добро за каране) още страда от колелата които бяха носени   

. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
 . ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!  

botroid,nicky bike,Ивайло и аз покарахме по Узана и се спуснахме по ски пистата
botroid,nicky bike,Ивайло и аз покарахме по Узана и се спуснахме по ски пистата   много готино каране се получи и дано има още такива спускания
 много готино каране се получи и дано има още такива спускания   ето и снимките:
 ето и снимките:   

, това наистина беше изпълнено с адреналин спускане по пистата
  , това наистина беше изпълнено с адреналин спускане по пистата  
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта