Shady™ написа:Баси това ако някой ми беше показал секуенс от полета му на снимки - щях да му се смея цял ден, т.е. нямаше да му повярвам че е истина...Бах маа му... Да е жив и здрав...
...Бахти - после пак го скочи....Два поредни пъти
UVEX написа:Евалата![]()
едит: много лощо щеше да се получи ако беше паднал на Нова година точно ...!:
Мъро написа:Мда, засякох скока по ТВ-то. Изтръпнах като го видях как летеше, само мога да си представя какво ще стане ако нещо се обърка докато е във въздуха... дали е снабден с някакъв авариен парашут за олекотяване на падането?
FireFoXa написа:УникалноПо мои изчисления прелита около 92 метра
Много луд... Добре че успя да спре след скока
Krismars написа:Вчера по новините го даваха, мисля че казаха нещо от рода на 150км/ч преди да излети.
EmZo написа:Нямам опит от скокове с мотори, но ми се струва, че подаването на газ във въздуха няма да помогне особено, за баланса на тежестта.![]()
аха точно така беше и аз го слушах това именно за това говорехCRAZY RIDER написа:EmZo написа:Нямам опит от скокове с мотори, но ми се струва, че подаването на газ във въздуха няма да помогне особено, за баланса на тежестта.![]()
По Discoverry гледах една каскада с мотор пак, и казаха че ако тръгнеш на човка форсираш двигателя и така мотара "вдига" предницата си,а пък ако излети много на зад чрез натискане на задна спирачка предницата се накланя![]()
CRAZY RIDER написа:EmZo написа:Нямам опит от скокове с мотори, но ми се струва, че подаването на газ във въздуха няма да помогне особено, за баланса на тежестта.![]()
По Discoverry гледах една каскада с мотор пак, и казаха че ако тръгнеш на човка форсираш двигателя и така мотара "вдига" предницата си,а пък ако излети много на зад чрез натискане на задна спирачка предницата се накланя![]()
PtD написа:CRAZY RIDER написа:EmZo написа:Нямам опит от скокове с мотори, но ми се струва, че подаването на газ във въздуха няма да помогне особено, за баланса на тежестта.![]()
Просто приложение на закона за запазване на момента
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта