THEZOGGO написа:Симпатично момиче. Коментарите обаче под снимката, не ми харесаха. Все някъв "cock" им е в устата.

Т'ва ме разби!

THEZOGGO написа:Симпатично момиче. Коментарите обаче под снимката, не ми харесаха. Все някъв "cock" им е в устата.
tweety написа:хора вземете да обсъждате нашите момичета с колела,въпреки че не съм виждал такива,но всъщност виждал съм само една такава в моя квартал караше F5-цасамо нея ако някой зн др нека казва![]()
![]()
THEZOGGO написа:
Перфектна е!!!
![]()
![]()
![]()
Ако жена ми прочете тоя пост, ще ме убие.![]()
FireFoXa написа:Аз за пикселите говорех...
Че го уредим, спокойно
PtD написа:И къде са колелата?
PtD написа:The *REAL* programmers do...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
THEZOGGO написа:FireFoXa написа:Аз за пикселите говорех...
Че го уредим, спокойно
Aх колко съм глупав, аз си мислих че на височина е много голяма, или на възраст
. Ама аз такова...
е добре де както и да е...
![]()
![]()
<on topic>
http://www.pinkbike.com/photo/1099224/
Коментарите са интересни.![]()
Gr@nD^m@sT3R написа:
![]()
![]()
тедо,сериозно ли тая та кефи БАХТИ И ЦИЦИТЕ.......
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Gr@nD^m@sT3R написа:
![]()
![]()
тедо,сериозно ли тая та кефи БАХТИ И ЦИЦИТЕ.......
RAM-FR написа:Лягаш на едната и се завиваш с другата
Admin написа:Малеееее...
Струва ми се, че с тая колекция можем да поддържаме темата още поне един сезон
ddevil написа:http://i5.pinkbike.com/photo/1686/pbpic1686989.jpg
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта