Ozzie написа:Че пак ще има да се жалвате от "Твърдата ръка на Ozzie".
Е ся не мога да се сдържа и ще кажа само :
Ози, Трибестан му е мамата...за да не се оплакваме от твърдата ти ръка...или и той не помага?!

Ozzie написа:Че пак ще има да се жалвате от "Твърдата ръка на Ozzie".
абе незнам ама май трибестана ти е менте виж кво пише в страничните действияSve3 написа:Ozzie написа:Че пак ще има да се жалвате от "Твърдата ръка на Ozzie".
Е ся не мога да се сдържа и ще кажа само :
Ози, Трибестан му е мамата...за да не се оплакваме от твърдата ти ръка...или и той не помага?!![]()
Ай със здраве...
Ozzie написа:@Sve3
Всъщност младежо, благодаря че ме светна за съществуването на подобни препарати (или каквото е там). Винаги е важно човек да научава нещо ново.
Досега (а надявам се и в далечно бъдеще) не съм имал нужда от такива, съответно не съм и търсил.
Очевидно обаче щом като ти знаеш за съществуването им, значи ти се е налагало да ги ползваш.
Колкото до "твърдата ръка"... Мисля да използвам вазелин. Не съм убеден, че така болката ще е по- малка, но пък ще влиза по- добре...
Оффф... Аман от глупости тази вечер.
Ще се "чуем" утре.
имах известни подозренияSve3 написа:Ozzie написа:@Sve3
Всъщност младежо, благодаря че ме светна за съществуването на подобни препарати (или каквото е там). Винаги е важно човек да научава нещо ново.
Досега (а надявам се и в далечно бъдеще) не съм имал нужда от такива, съответно не съм и търсил.
Очевидно обаче щом като ти знаеш за съществуването им, значи ти се е налагало да ги ползваш.
Колкото до "твърдата ръка"... Мисля да използвам вазелин. Не съм убеден, че така болката ще е по- малка, но пък ще влиза по- добре...
Оффф... Аман от глупости тази вечер.
Ще се "чуем" утре.
ЕДИТ : Ози...прекръсти я на @Модераторите(8.34) МОЛА Т"СА!
Поради ползуването на ръката и оправданието, че нямаш нужда от препарати да реанимират г-н Едуартс, щото не ходи на работа...се чуда има ли изобщо г-н Едуартс...или е г-жа Компот от сливи?...![]()
Аз възелин без стружки не приемам!Нема ли стружки няма да те пусна у нас...
Ozzie написа:
Ако някой има поне малко чувство за хумор, може да се получи забавна тема.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Любо, напълно го разбирам - за да може да му го набута със смесица от вазелин и талашит и вълнения кондом :РAdmin написа:@Ozzie
Не те разбирам :D
Може би не ми достига чувство за хумор, за да оценя достойно наглото заяждане на Sve3 и то на тема, на която едва ли би бил толкова отворен на живо... но щом си решил да ги поглезиш, ок ;)
Teodor40 написа:Ozzie написа:
Ако някой има поне малко чувство за хумор, може да се получи забавна тема.
И за какво? За да я заключиш ли?
Sve3 написа:Ози...прекръсти я на @Модераторите(8.34) МОЛА Т"СА!
Sve3 написа:Едит : Гъз пол няма...да не каже некой, че съм педерас...
Demo 9 написа:Лелеееее ще умра![]()
![]()
![]()
@Ozzie е виновен за всичкоо![]()
Ozzie написа:Offf beee, пускам си Jeff Dunham - Spark of insanity
TeDo_BaPHa написа:Добре че тука само 2 точки се махат че да се оплача в последно време ми свалиха рейтинга със 100 само от "-"-си![]()
...
imbecile написа::offtopic:TeDo_BaPHa написа:Добре че тука само 2 точки се махат че да се оплача в последно време ми свалиха рейтинга със 100 само от "-"-си![]()
...
Интересно...значи са ти свалили рейтинга само с минуси, така ли? Според теб с какво друго може да се свали един рейтинг? Ракети "Земя-въздух"?!
Jabsco написа:Ozzie написа:Offf beee, пускам си Jeff Dunham - Spark of insanity
Евала.А гледал ли си Arguing with myself?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта