Shady™ написа:Абе като оферта - е СУПЕР МЕГА ОФЕРТА, но все пак имай предвид че рамката е на 5 години...Тоест дори и най-най-здравите неща си имат "срок на годност" който е около 3 до МАКС 5 години ( по гаранция) и някои 10 но това са еденици...което на практика се явява горе долу и "живота й". Мисля че този РАМ е в категория от/до 3 (по моя "преценка") но може и да е 5год... С целия ми този пост(който изглежда доста...тъп) искам да ти кажа просто да имаш едно на ум когато караш...
А за колко е здрава като цяло/нова и в момента - няма да взимам отношение...

Не мога да се съглася изцяло с теб, защото тук в случая ставите поемат всякакви огъвания, суения и т.н. Тоест единствено те могат да дадат проблеми. Предпоалгам, че самото гнездо на лагера на която и да е става едва ли ще е толкова товарено, че да се изяде или деформира. От което следва, че лагера поема всичките сътресения. От което, пък, следва, че ако евентуално има проблеми, то те ще са в лагерите и свързващите ги болтове. До колкото знам, във всяка железария се продават всякакви по размер болтове със всякакви глави. За лагерите не мога да кажа нищо, но предполагам, че иа налични по складовете на разни фирми...
Проблема е в амортисьора. Онзи ми твърди на ЛС, че можело и самия той го е карал с 240 Metel RP. Накарах го да я щракне с монтиран амортисьор и да видим.