Трябва да отбележа, че се предвижвах пеша.
THEZOGGO написа::offtopic:
Весело посрещане на Новата година![]()
z1gZag написа:Някой знае ли дали ще работи лифта(Драгалевския) утре (сряда)?
2.3. ОТ 26.04.2008 ДО 30.04.2008 ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛИНИЯТА ЩЕ РАБОТИ С ПЪТНИЦИ НЕПРЕКЪСНАТО.
ShadowConspiracy написа:Някой да знае какво е положението горе в момента и дали лифтовете ще работят утре и другиден? Страшно много ми се кара преди да ми почнат изпитите обаче горе сигурно е кална баня :/
vatakov написа:ShadowConspiracy написа:Някой да знае какво е положението горе в момента и дали лифтовете ще работят утре и другиден? Страшно много ми се кара преди да ми почнат изпитите обаче горе сигурно е кална баня :/
Под "Бай-Кръстьо" е съвсем сухо
stroker написа:А как е горната част на лифта?От Голи връх надолу?Преди 2 седмици минавах от голи връх надолу по туристическата пътека и частта от голи връх до една чешмичка е супер гадна(яко камъни,вода и т.н)Обаче после беше уникално добра.Караемо ли е под лифта от голи връх до междинката?
Foxy_FR написа:Тази неделя лифта ще работи ли?Ако някой ще кара нека драсне един PM ,че не ми се кара сам
kikon написа:ДРАГАЛЕВЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
z1gZag написа:Утре към 11 ще съм на хладилника.
RAM-FR написа:абе тва ДРАГалевци някво модерно ли е ?!нема толко да ми е писнало .... и нема толко да нямам време за другаде
Jabsco написа:Важи ли още това,че първите съботи на всеки месец лифтът е без пари?
HepBeH_XaMcTep написа:Jabsco написа:Важи ли още това,че първите съботи на всеки месец лифтът е без пари?
За ученици, студенти и пенсионери които имат карта за всичи линии(СКГТ)
sersem.inc написа:Утре ще се качва ли някой?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта