Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Аnonymоus написа:bo4co написа:то повечето хора които се занимават с колела имат проблеми с колената
Мерси пич, стана ми по-леко![]()
PtD написа:Сигурен съм, че съм пускал координати на д-р Хубенов от Спортната клиника в Дианабад...
did написа:Аnonymоus написа:bo4co написа:то повечето хора които се занимават с колела имат проблеми с колената
Мерси пич, стана ми по-леко![]()
Правилна поза върху колелото (височина на седалката най-вече), добро загряване, редовна профилактика с хранителни добавки и проблемите изчезват. Лошото е, че всеки чака да се появят, за да вземе съответните мерки. А когато проблемите вече са налице, помагат само докторите.
Колкото до търсачката, и аз не я ползвам. Темите в ЧЗВ, обаче, се намират лесно.
bo4co написа:то повечето хора които се занимават с колела имат проблеми с колената![]()
![]()
![]()
TOYAGA написа:Както всяка година, със започването на сезона, тук ще се разнесе вой и квичене от страна на хора, чиито проблеми с колената са пряко следствие на проблеми с главата.
Аnonymоus написа:Я дай дефиниция на "проблем с главата", че ме вълнува...
did написа:Правилна поза върху колелото (височина на седалката най-вече), добро загряване, редовна профилактика с хранителни добавки и проблемите изчезват. Лошото е, че всеки чака да се появят, за да вземе съответните мерки. А когато проблемите вече са налице, помагат само докторите.
gurga4a написа:имах същия проблем като теб...пий артростабил това е естествен глюкозамин от който ти е изтъркан хрущяла на коляното пиеш 2 ако си до 55кг над 55кг пиеш 3 хапчета на ден..и сичко минава за 2-3 дена но не е хубаво да го спираш поне 1 месец го пий...
Аnonymоus написа:което обикновено е изненада за тях.
Аnonymоus написа:никой самонадеян гуру цапнат в устата няма право да лепи детински класификации без да знае за какво става дума.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта