abs написа:Аз ще мина ама по-късничко. Последно къде сме този път?
naka76 написа:Разрови се и ти из Архива, а?
"...На 12 юни 2003 г. към "Паралел Юнивърс" се учредява клуб по планинско колоездене "Naturetour", по-късно преименуван на "Крива спица"..."
Така нареченият клуб "Крива спица" действително се формира в началото точно около идеята да се помага на Христо Боянов с каране, идеи за трасета, пиене на бира в сряда вечер далече от жените и т.н. И понеже сме консерватори, и досега продължаваме да правим същото. Единствената промяна е, че вече пием бирата в четвъртък.
outfaced написа:
naka76 написа:От къде е тази снимка? Имам някакви смътни спомени за Ягодина, но не съм сигурен.
vladimir.dzhuvinov написа:Да видим коя страст ще надделее
outfaced написа:vladimir.dzhuvinov написа:Да видим коя страст ще надделее
aми освен да я доведеш на байкърската среща ...
ако издържи, тя е!
то и без това някой се оплака, че нямало членки в клуба ...
Kitolino написа:То ако момичето издържи ще си е чиста проба мазохизъм, Владо недей я подлага на страдание
В неделя да направим едно спущане от х. Здравец->Куклен ?
did написа:
При толкова красавци на сбирките, тва не е страдание, а изпитание за вярност.
outfaced написа:В неделя да направим едно спущане от х. Здравец->Куклен ?
не ма дразнете докат ми е разглобен байка ей
outfaced написа:e не де ...
само да сложа нови спирачки и новата вилка... нова ос, наплитане на капла ... абе туткава работа
в тая връзка някой да иска една ТОРА 318 с пружина и утърн в идеално състояние и 185мм стержен?
Kitolino написа:Внедреният ни таен агент в София днес пристигна(на автостоп, без да оставя следи) и го очакваме на срещата, за да получим секретната информация. Името му няма да го спомена, за да не компрометирам прикритието му
Мъро написа:BikeArea и той ще дойде.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта