Мъро написа:Боже Господи, най-големите ни страхове стават реалност... този с очилата не е ли Дейвид Хаселхоф?
Възможно е, но по достоверни данни тук е повече известен с псевдонима Григор 'къде ми е маанерката'.
Мъро написа:Боже Господи, най-големите ни страхове стават реалност... този с очилата не е ли Дейвид Хаселхоф?
Мъро написа:Внимавайте с Григор 'къде ми е манерката' в такъв случай.
Виж какво държи и ще видиш, че това е небезизвестен член на форума.Мъро написа:този с очилата не е ли Дейвид Хаселхоф?
did написа:Мъро написа:Внимавайте с Григор 'къде ми е манерката' в такъв случай.
и ти внимавай да не го ядосаш, като постоянно го сравняваш с пропаднали типове като хаселхоф. и запомни, че "маанерка" се пише с две "а"-та!
hellstorm написа:Живи и здрави деца.Нашата младеж не трябва да се спира пред нищо поела по пътя към светлината на прогреса!май звуча,като някой закоравял комунист
4getcredo написа:...
- Успях да си наглася дроооп сага, въпреки острите провакации на ... (тук е имало смущение, но звучи нещо като "бай Райчо" - бел. ав.) по идеологическия фронт!
...
Ние бдим!! Ще се отблагодарим по подобаващ начин на всякакви данни от бдителни граждани!
vladimir.dzhuvinov написа:Хей, банда, я разкажете как мина бригадата?![]()
~ Младши бригадир Владо
gurga4a написа:аз мога да бъда сиг че did и по интересни индивиди може да ти покаже от своето далечно пътуване
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта