Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Аз съм ЗА само ако ме направи модератор![]()
![]()
![]()
![]()
teodor_peev написа:Аз па ще те направя Главен модератор и ще ти дам 2 кебабчета с бира......
did написа:teodor_peev написа:Аз па ще те направя Главен модератор и ще ти дам 2 кебабчета с бира......
аз пък го направих Старши идиот!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:TeDo_BaPHa написа:Само, че не виждам де го пише
заслужена ти е титлата значи.
teodor_peev написа:Еиииииии не е честно искам и аз СТАРШИ ама да е СТАРШИ.........НАПУШЕНЯК![]()
![]()
![]()
(макар че не пуша трева де....)
ACID BURN написа:teodor_peev:Абе бате тебе няма ли кой да те застреля, бе батка????
LOWRIDER написа:ACID BURN написа:teodor_peev:Абе бате тебе няма ли кой да те застреля, бе батка????
бе кой шси хаби патроните за него бе
TeDo_BaPHa написа:LOWRIDER написа:ACID BURN написа:teodor_peev:Абе бате тебе няма ли кой да те застреля, бе батка????
Понякога и разхлабване на някой друга част на колелото би заменила доста други усилия![]()
примерно някоя гайка тук там, кормило, ако е с хидравлика едно ножче би свъриша работа![]()
![]()
![]()
![]()
ACID BURN написа:TeDo_BaPHa написа:LOWRIDER написа:ACID BURN написа:teodor_peev:Абе бате тебе няма ли кой да те застреля, бе батка????
Понякога и разхлабване на някой друга част на колелото би заменила доста други усилия![]()
примерно някоя гайка тук там, кормило, ако е с хидравлика едно ножче би свъриша работа![]()
![]()
![]()
![]()
Съмнявам се, че е с хидравлика, но със сигурност има кормило
RAM-FR написа:Demo 9 написа:лелеее неподозирани идиоти има тука
Кой го казва ...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта