Във "Форума и сайта" не могат да се пускат анкети за това я пускам тук и ще помоля някой модератор да я премести
  Във "Форума и сайта" не могат да се пускат анкети за това я пускам тук и ще помоля някой модератор да я премести 
Анкетата е по идея на едно извънземно (не съм си го измислил аз... то посещава форума)

PtD написа:Само с анкети не става, трябва да кихнете и по некой лев

минуса ти го набутах просто от любопитство дали си си постоянно на 2000 или твоя рейтинг не се пипа
 минуса ти го набутах просто от любопитство дали си си постоянно на 2000 или твоя рейтинг не се пипа   

искате да докарате Админа до рейтинг да не може да пише и да ви трие сол на главите, нали! Знам ви аз вас!
 искате да докарате Админа до рейтинг да не може да пише и да ви трие сол на главите, нали! Знам ви аз вас!

PtD написа:Извънземния събира пари за реализирането на една мечта. Каза, че 150 000 евро били достатъчни, ...

did написа:PtD написа:Извънземния събира пари за реализирането на една мечта. Каза, че 150 000 евро били достатъчни, ...
Да не е подхванал разработката на phpBB 4, при който рейтинговата система има самостоятелен изкуствен интелект и не разчита на тъпите юзъри?
 На мен ще ми, обаче.
 На мен ще ми, обаче.  

eurolit3 написа:Не съм толкова запознат,колкото си мисля,ама форума си е добре и няма нужда да бъде лъскав @sharky

M1010X написа:Каква точно функционалност може да докара повече?

) смятам да се въздържа от даване на глас - иначе веднага ще се появи някой да каже (и то с пълно право) - нАправи го ти. Пък аз нимоа...
 ) смятам да се въздържа от даване на глас - иначе веднага ще се появи някой да каже (и то с пълно право) - нАправи го ти. Пък аз нимоа...
 :popcorn:
:popcorn:

Та и тук така. Докато минем на 3-ката, ще излезе 4-ката и ще подготвят 5-цата... И пак ще се пусне тема - дай да минем на 6-цата
 Та и тук така. Докато минем на 3-ката, ще излезе 4-ката и ще подготвят 5-цата... И пак ще се пусне тема - дай да минем на 6-цата   Танто за кукуригу... както казваше баба ми...
 Танто за кукуригу... както казваше баба ми...

Sky_Knight написа:Аз като един изявен програмист и компютърджия, с множество разработки зад гърба си, смятам, че е абсолютно задължително да минем на 3-ката...

did написа:Kа някой минава ли му през акъла, че всички "екстри" (например рейтингите), които сега форумните духове са прикрепили към стандартната версия на phpBB 2, мигновено ще изчезнат ...

Отварям тиквата, размачквам мозъка хубаво, че да загрее, тургам ръкавиците и фулфейса (с маска с компютърни плаки
 Отварям тиквата, размачквам мозъка хубаво, че да загрее, тургам ръкавиците и фулфейса (с маска с компютърни плаки   ) и почвам прехвърлянето. Само моля айде да се уговорим за някакво символично заплащане бе - кой колкото душа му даде...
 ) и почвам прехвърлянето. Само моля айде да се уговорим за някакво символично заплащане бе - кой колкото душа му даде...  

PtD написа:Ахахаха, като е да се направи - искаме кинти, а като трябва другите да го направят - искаме фийчъри
Евала, професионалисте!
 Ама като за теб, може и намаленийце на тарифата, ако обещайтье да мъ напрайти мародератор на "Бла-Бла"
 Ама като за теб, може и намаленийце на тарифата, ако обещайтье да мъ напрайти мародератор на "Бла-Бла"   

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта