HepBeH_XaMcTep написа:Ще се кара и то сериозно
Аз по никое време направих серионо "наточване" на твърдака(скорости/спирчки... скоро и вилка).
Сезона(пролетния) смятам да открия по някой от южните склонове на Стара Планина.
Sp3c7r3 написа::nono:
Ще умра още след черни връх...Малкото ми танкче тежи много...
Ъъъ, по шосето?!ACID BURN написа:Железница-Кокаляне-Пасарел
ACID BURN написа:HepBeH_XaMcTep написа:Ще се кара и то сериозно
Аз по никое време направих серионо "наточване" на твърдака(скорости/спирчки... скоро и вилка).
Сезона(пролетния) смятам да открия по някой от южните склонове на Стара Планина.
Бате ти знаеш за кво става въпрос, казвал съм ти.Ще караме много началото на сезона за подготовка за епиечското каране(ако ще идваш ти де).Така аз мислех да пусна темата за това каране чаааак април месец, но яворчо ме изпревари.Та.... става въпрос за каране от Черни връх до връх Мургаш.Маршрута е: х.Алеко-Черни връх-Ярлово-Железница-Кокаляне-Пасарел-Палещото слънце-Елин пелин(Тая част не сме я измислили още)-Мургаш-Бухово и оттам с автобус 117 до София.Мисля да направя това нещо май месец предвид дължината на деня и температурите.За повече информация когато му дойде времето.Засега сме 4-ма човека + мен.Ще караме бавно, защото един от нас(Спектър) го болят колената на дълги разстояния, но съм сигурен, че издържи.Целта за мен лично е да си подобря личният ми рекорт за най-много изминати километри за един ден и естесвено мн приятни моменти.
Едит:имам и още планове ама за тях ама и на тях като им дойде времето.
Едит2:Мите не се прави на скромен!
Едит3!:Абе вие май не ме разбрахте ще караме БАВНО.
Yavkata написа:Още е далеч пролетта, но истинските любители на ХС не може да не си точите зъбите и да не правите планове за епични или неепични , но интересни маршрути. Ще бъде интересно да споделим планове и идеи, пък може и компания да се заформи.
fhristo написа:.......
z1gZag написа:fhristo написа:.......
Е да но Алеко-Кокаляне си е супер за каране![]()
, аз така мисля да направя и да им пожелая успех нататък
, а и ако още нещо ми се кара на панчерево има хубави маршрути
.
Antares написа:Къде е това?
fhristo написа:z1gZag написа:fhristo написа:.......
.
Точно това бих направил и аз в случая
Sky_Knight написа:Точат се, точат сее![]()
@Yavkata Това ще да е много хубаво "преходче". Само че едва ли е подходящо за първи маршрут през новия сезон, по-скоро като позагрее човек, тогава![]()
JK написа:за мен сезонът ще се открие с няколко дневно обикаляне на Странджа![]()
от лятото съм си планувал
Reactor написа:fhristo написа:z1gZag написа:fhristo написа:.......
.
Точно това бих направил и аз в случая
Съгласен съм.И аз съм за този маршрут.
outfaced написа:познаваш ли я или тепърва ще ходиш там?
Мен ми звучи интересно, ама с кола съм минавал само веднъж много отдавна и идея си нямам как е за каране и някакви конкретни маршрути.
Yavkata написа:... Зверино, от там с байкчето по посока връх Козница, с .Осеновлаг...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 360 госта