Antares написа:След като се оказа, че над 40% от форума ни е RAM-FR, викам... Чък Норис вече си намери майстора!
Ако си потребител на форумите на mtb-bg, съществува 43% вероятност да си RAM-FR и 57% вероятност да лъжеш, че не си!
RAM-FR написа:Jabsco написа:RAM-FR написа:Прекалявате вече
Е па ти си си виновен.
Jabsco написа:RAM-FR написа:Jabsco написа:RAM-FR написа:Прекалявате вече
Е па ти си си виновен.
Бали му мамата всъщност.Ма напоследък всеки с рейтинг под 1000 е с твой цитат в подписа и всяко второ мнение в Бла-бла е за теб.
Shady™ написа:ПС: Мама му деба на тоя дето ми даде - във Веломеханик !!!
ни стааJabsco написа:RAM-FR написа:аз каво да направя ?
не бъди толкова готин
Sve3 написа:Сам не знаеш колко си прав... В същност шейди е бот, създаден от Денис. Всички са ботове, дело на РАМ-ФР, че му е скучно у тях...и в същност тва е план за окупацията на светофните мтб форуми...
RAM-FR написа:Боже, какви дебили съм създал![]()
killvanrea написа:всички откачихте - първо всички бяха здравко а сега всички са денис е бах му майката вие ще изредите всички във форума. Правете денис президент и да се преключватака той ще господарства във форума и ще остави само свойте ботове другите ще ги избие до крак .
Jabsco написа: в неква тема искате да изправяте рамка със спрей и с обратен чукботове с ботове
nikudini написа:Sve3 написа:Сам не знаеш колко си прав... В същност шейди е бот, създаден от Денис. Всички са ботове, дело на РАМ-ФР, че му е скучно у тях...и в същност тва е план за окупацията на светофните мтб форуми...
И ти си бот, и аз съм бот. Има всекви ботове.
1.Ботове фенове до гроб
2.Ботове поддръжници
3.Ботове дай ми минус щот съм нечовешки тъп
4.Ботове интелегенти
И така нататък още има, ама няма да разкривам цялта база данни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта