Още един български сайт за колоездене

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Още един български сайт за колоездене

Мнениеот Admin » Съб Яну 12, 2008 11:11 pm

http://www.cycling-bg.com/
Вчера научих за този сайт от собственика му, на когото му беше неудобно сам да пусне съобщение за него, за да не бъде счетено за реклама или нещо негативно.
Това, което успях да разбера е, че той се е занимавал активно с шосейно колоездене и сайтът е започнал с идеята да покрива най-вече него, но са добавени и секции за МТБ и BMX за по-пълна картинка.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Съб Яну 12, 2008 11:36 pm

Cool :)
Този линк влзиа в Favorites :)
Пожелавам успех на новия сайт и за в бъдеще да се развива повече. :) :beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот TeDo_BaPHa » Съб Яну 12, 2008 11:46 pm

Браво, сайта ми допада, но все пак форума тук е неповторим :bowdown:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот THEZOGGO » Нед Яну 13, 2008 12:32 am

TeDo_BaPHa написа: но все пак форума тук е неповторим :bowdown:

:offtopic:
Мазньо! :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот chrome » Нед Яну 13, 2008 12:45 am

има качени и някакви пълни глупости в стилистиката на бг журналистите когато им се налага да пишат за "модерното" колоездене...то хубаво човек да чете някакви неща(визирам автора на сайта) ама като си няма представа от нещото може би е по-добре да не пише че става малко смешно, визирам статията "Какво трябва да знаем когато купуваме BMX"...
Just Be!
chrome

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Яну 13, 2008 12:45 am

Еееее сега, не може и вълка да е сит и агнето цяло :D

пп:+засега
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот dragancankov » Нед Яну 13, 2008 12:54 am

Съжелявам за това статията просто може да не съм я превел като хората. Силата ми е в шосейното и пистовото колоездене ( поне беше де ) признавам. За другите съм слабо запознат . Както каза Админа МТБ и БМХ са добавени в последствие.
dragancankov

Рейтинг: 1220

Мнениеот Charger92BG » Нед Яну 13, 2008 1:11 am

предполагам, че и Админ като е направил mtb-bg и той не е разбирал толкова, така че :beer: все пак, успех пожелавам на сайта и форума

ако съм сгрешил, простете ми и не ми бутайте минуса. :) ;)
Charger92BG

Рейтинг: 1327

Мнениеот DuroLux » Нед Яну 13, 2008 12:14 pm

Абе тоя е използвал същия темплейт във форума като нашият. Сменил е само Емотиконите и картинката на MTB-BG форум горе-вляво. Въпроси/Отговори Търсене Потребители и т.н. са същите и когато натиснеш регистрирай се всичко до долу е абсолютно същото. :crap:
Ами вие не сте ли малко настроени негативно за другият форум? Той е направил почти всичко еднакво. :dunno:

Edit: Все пак се регистрирах там, защото след време като понапиша мнения и теми всички ще си викат:
Ей го старата пушка ве, не е нов като в форума на mtb-bg.com!

Edit2: Все пак като идея не е лошо , бях толкова вулгарен във мненията по нагоре, защото все пак съм си свикнал с мойту форумче и малко ми е гадно някой друг да го конкурира/замести. :bawling:
Последна промяна DuroLux на Нед Яну 13, 2008 12:31 pm, променена общо 1 път
Аватар
DuroLux

Рейтинг: 967

Мнениеот Admin » Нед Яну 13, 2008 12:26 pm

@DuroLux
Както ние, така и той, използваме стандартния темплейт на phpBB2, без изменения, затова изглеждат еднакво. Никой нищо не е изкопирал ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Ozzie » Нед Яну 13, 2008 3:01 pm

DuroLux написа:Edit: Все пак се регистрирах там, защото след време като понапиша мнения и теми всички ще си викат:
Ей го старата пушка ве, не е нов като в форума на mtb-bg.com!

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
Нямам думи мойто момче...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Общ форум