nikudini написа:Добър вариант е една HT 2 за 200 лв, но тъй като си дал лимит 150 препоръчвам HT 1, но определено HT 2 е по-подходяща за спускане.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
nikudini написа:Добър вариант е една HT 2 за 200 лв, но тъй като си дал лимит 150 препоръчвам HT 1, но определено HT 2 е по-подходяща за спускане.
fabienbarel написа:Ще се постарая да си оправя правописа админ.Ами аз ще взимам рамка чак февруари тъка че има много време до тогсва
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
fefooo написа:Дочувам от някъде, че новото HT1 ще е с чело на HT2, но дали е така...
Ozzie написа:fefooo написа:Дочувам от някъде, че новото HT1 ще е с чело на HT2, но дали е така...
Ами така е. Някъде от ноември месец.
RAM HT I се предлага с чело за полуинтегрирани чашки.
За неразбиращите- чело като на RAM HT II, RAM AM и др. такива.
http://www.niko-bikes.com/blog/?p=33
ko3er написа:Според мен нито една от горепосочените рамки(НТ1,НТ2,Climber) не стават за спускане.Пак според мен добра оферта е само С2 особено на тази цена от 270лв в момента,така че приятелЮ ако си решил да караш ДХ по-добре приеми факта,че нищо хубаво не е ефтино и събирай пари занещо по-сериозно,щото тия клаймбъри е всеизвестно,че са калпави и с 140мм ход на спускане ще съсипеш рамката доста бързо,според мен.Все пак рамката позволява вилка до 130мм по данни на производителя.И сега да обобщя.Дх-то е най-скъпия стил в колоезденото,така че не се заблуждавай че ще минеш тънко,ако си решил наистина да караш ДХ![]()
![]()
ko3er написа:Според мен нито една от горепосочените рамки(НТ1,НТ2,Climber) не стават за спускане.Пак според мен добра оферта е само С2 особено на тази цена от 270лв в момента,така че приятелЮ ако си решил да караш ДХ по-добре приеми факта,че нищо хубаво не е ефтино и събирай пари занещо по-сериозно,щото тия клаймбъри е всеизвестно,че са калпави и с 140мм ход на спускане ще съсипеш рамката доста бързо,според мен.Все пак рамката позволява вилка до 130мм по данни на производителя.И сега да обобщя.Дх-то е най-скъпия стил в колоезденото,така че не се заблуждавай че ще минеш тънко,ако си решил наистина да караш ДХ![]()
![]()
fabienbarel написа:Мерси за съветите.Сигурно ще взема клаймбър
[NS] написа:fabienbarel написа:Мерси за съветите.Сигурно ще взема клаймбър
Клаймбърът е хубава рамка като за начало,но проблема при нея е,че е много слаба при ушите и е голяма вероятността да ги счупиш.За бюджета който си одделил,мисля че е най-добре да следиш пазара за някоя изгодна оферта.Иначе ако събереш още малко(около 100 лв още) можеш да си купиш Dragomir C2,тъй като в момента е на промоция(не си спомням в дими или скриим).Успех с намирането на рамка![]()
![]()
kww написа:хт1 хт2 са за крос кънтри.
Isidor написа:kww написа:хт1 хт2 са за крос кънтри.
Може да поспорим ако искаш
За какво ще спорим данеби ти да ги произвеждаш ? Отвори сайта на Рам и вижМоже да поспорим ако искаш icon_smile_wink.gif
Isidor написа:kww написа:хт1 хт2 са за крос кънтри.
Може да поспорим ако искаш
Presize написа:Не взимай климбер лично мнение - на мен предницата ми е ниска с 13 см ход просто усещах как ще направя салтоп.п 186 см на 77 кг съм
По лично мое мнение не си адекватен.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта