halcor написа:http://i9.tinypic.com/7ychglc.jpg
ko3er написа:Днес го видях в магазин Time is money на НДК на завоя до магазина на булгартабак.
А иначе със ските нямаш толкова свобода където искаш да правиш каквото искаш.Със ските най-често избягваш дълбокия сняг,за каране в гори и дума не може да става,когато има някакъв скок със ските просто скачаш и продължаваш(или падаш),докато със сноуборда има безброй трикове(някой от тях въобще не трудни),които можеш да направиш(или поне да пробваш)При сноуборда постоянно можеш да си разнообразяваш карането с най-различни неща(скокчета с къси трикчета от ноус или от тейл,прескачане на разни работи ,гори,пудри,козирки,рейлове и фънбоксове и какво ли още не).Моето лично мнение без да искам да обидя никой,е че ските са по-скоро "чичковски" спорт ,докато сноуборда е за хора с по-"екстремен" характер....хм..като мен...![]()
![]()
![]()
айде че огладнях![]()
![]()
сноуборда е за хора с по-"екстремен" характер....хм..като мен...
matiosoft написа:аз съм карал от 6 годишен ски, докато не се качих ан 13 години на сноуборд. пета година карам борд и карам ски само на местните съзтезания по бузлуджа...Мда, звучиш точно като неуспял скиор. Те обикновено минават на сноуборд.
не мисля че си прав. Просто със ските не се чувствам толкова яко колкот с борда което е и основната причина да не карам вече ски..
прост пример
караш с твърдак и вече не ти е толкоз кеф.. имаш възможност да си земеш мека рамка и си я взимаш.
Според мен цялата работа ски vs. сноубор няма значение с тва кое изглежда по готино и зарибено.. с кое могат да се правят по нечовешки и разнообразни трикове..
всичко си е до вкус и толкоз
аз нямам нищо против скиорчетата все едно да се присмивам на шосейките, въпреки че карам DH но за мен сноуборда си остава ПО-готино и ПО-зарибено и тва е.
айде лека вечер че утре сутринта имам изпит
CrZ написа:моето мнение е, че и ските и сноуборда са яки стига да можеш да ги караш. Просто при сноуборда триковете и фрийрайда са малко по лесно достъпни. Аз ако трябваше тепърва да започвам да се уча да карам, почти 100% щях да избера сноуборда, защото за прогреса за който са ти нужни 3 4 сезона за борда, то при ските ще отидат поне 2ойно повече.
ko3er написа:@skiman: Евала за снимките.Яки ски имаш![]()
![]()
ko3er написа:Пусни една снимка да видим за какво става въпрос
ko3er написа:Горните са по-яки.А скреч не са ли по-добри от росиньол?
Harka написа:А относно това колко време съм карал ски - достатъчно 3-4 години(казвам 3-4 щото едната не беше особено силна)
Мда, звучиш точно като неуспял скиор. Те обикновено минават на сноуборд.![]()
chill написа:Алооооу, чшшшш, к'во разводнихте темата, бе, .... скиорчета такива
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта