Понеже стана модерно...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Isidor » Вто Яну 15, 2008 1:37 am

DuroLux, успех с форума, но като за Админ правописа ти малко куца :) . did, а на ТВОЯТ форум Админ-а и той ли спада към идиотите :crazy: ;) ?
И ако отговориш с ,,не,,, обоснови се :D .
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот did » Вто Яну 15, 2008 11:24 am

Isidor написа:did, а на ТВОЯТ форум Админ-а и той ли спада към идиотите :crazy: ;) ?

Да. Там всички сме идиоти.
Обаче идиотите не виреят добре в затворени общества. Те обичат да се изтъкват между нормалните хора и да демонстрират идиотията си публично. Затова и в моя форум няма активност, а тук аз имам толкова много постове.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Вто Яну 15, 2008 11:37 am

EmZo написа:
Admin написа:Погледнете го от забавната му страна, бре! :) :beer:

OK, защо тогава тази тема и няколкото други подобни не са в "Бла-Бла"? :peace:

Защото при пускането на темата няма как да съм сигурен в какво точно ще се развие. Може да имам предположения, но все пак... каквото за всички, това и за този форум. Ето, след като се видя какво е положението, местя темата в Бла-бла :agree:
Що се отнася до другите два сайта, за които стана дума в последно време, изглеждат ми достатъчно сериозни, за да са в Общ форум темите за тях.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот bored » Вто Яну 15, 2008 1:29 pm

Какво му е на новия форум ?
Хората там помагат - http://mtb-bulgaria.forumotion.com/foru ... ic-t10.htm !!! Даже с бананчета щял да черпи новия админНЕмодератор - http://mtb-bulgaria.forumotion.com/foru ... pic-t3.htm

КЪСМЕТ КОУЕГИ !!! :popcorn: :D
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот RAM-FR » Вто Яну 15, 2008 6:36 pm

bored написа:Какво му е на новия форум ?
Хората там помагат - http://mtb-bulgaria.forumotion.com/foru ... ic-t10.htm !!! Даже с бананчета щял да черпи новия админНЕмодератор - http://mtb-bulgaria.forumotion.com/foru ... pic-t3.htm

КЪСМЕТ КОУЕГИ !!! :popcorn: :D

Мноу ясно уча се от ДИД :)
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот agent_Jekov » Вто Яну 15, 2008 8:50 pm

did написа:И моят форум има същия дизайн, пък!
я я я!Ма много ти е готин бе! :rofl: :D
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот fefooo » Вто Яну 15, 2008 9:18 pm

bored написа:Даже с бананчета щял да черпи новия админ

освен че дуролукс е естатик ми напомня и на един друг с това черпене ;) - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=32001
Не можа да стане тука за това си направи свой собствен, и ще пречупи конкуренцията(мтб-бг) :crazy:
Много яко стана тука като в някое криминале. Чудиш се кой ли е Естатик??? или пък теодор_пеев, а нееее [NS] e !!!
Изображение
Аватар
fefooo

Рейтинг: 1317

Мнениеот CrateEngine » Сря Яну 16, 2008 10:29 pm

Къде ми отиде темата за мадото (дясното) , което ме сърби брутално. :rofl: :rofl: Защо ми я изтриха :bawling:
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Мнениеот eurolit3 » Чет Яну 17, 2008 4:38 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
eurolit3

Рейтинг: 845

Мнениеот teodor_peev » Чет Яну 17, 2008 6:41 pm

CrateEngine написа:Къде ми отиде темата за мадото (дясното) , което ме сърби брутално. :rofl: :rofl: Защо ми я изтриха :bawling:

Той е дебил-той не е дебил??? :dunno: :dunno: :dunno:
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот Charger92BG » Чет Яну 17, 2008 7:31 pm

ма ти си по-голям
Charger92BG

Рейтинг: 1327

Мнениеот teodor_peev » Чет Яну 17, 2008 7:57 pm

Charger92BG написа:ма ти си по-голям

това не е доказанооо
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот CrateEngine » Чет Яну 17, 2008 10:17 pm

teodor_peev написа:
CrateEngine написа:Къде ми отиде темата за мадото (дясното) , което ме сърби брутално. :rofl: :rofl: Защо ми я изтриха :bawling:

Той е дебил-той не е дебил??? :dunno: :dunno: :dunno:

Иит Ма Ш*т нига.!. И без това само глупости по цял ден ръсиш аре по спокойно. Човек нещо да се обади и ти пискаш а същевремено не си поглеждаш собствените постове. :bowdown: Аре пийс и не много агро :thumb:
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Предишна

Назад към Бла - Бла