Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Kазва се Рекси ,намерих го в снега снощи докато разхождах моето куче, и не ми даде сърце да я оставя на студа или да я видя размазана под някоя кола.Много е игрива неуморна и борбена обича да яде чехли чорапи и килими . Колкото и да ми се иска немога да я оставя при мен защото родителите ми не разрешават защото вече си имам 1 душичка Ще я дам само на човек който съм сигурен че ще се грижи добре за нея...
Браво! ,
за доброто дело
много бих искал да я взема защото живея в къща с двор но е зима и ще трябва да я гледам вътре а наще... плюс това не съм сигорен дали съм достатъчно отговорен за голямо животно въпреки че хамстера живее вече година и два месеца