eurolit3 написа:Тва истински бамбук ли е?
Ммм да. Беше обсъждано във форума преди... хехех, точно 2 години.

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11100
eurolit3 написа:Тва истински бамбук ли е?
eurolit3 написа:ОМГ Бамбук еОбаче главината с патето мачка танкове.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
eurolit3 написа:http://blog.wired.com/gadgets/bike_lg.jpg -доколкото разбрах се задвижва с ток![]()
п.с.-защо някой като каже нещо глупаво и другия задължително трябва да се заяде с него?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Ако си бил седял малко повече пред ТВ-то сега щеше да знаеш.
Самоте двигатели се намират в главините(ако могат така да се нарекат), самите те са двигатели де, а тока примернo може да премине до вътре през QR-aот дясната страна
TeDo_BaPHa написа:Ако си бил седял малко повече пред ТВ-то сега щеше да знаеш.
Самоте двигатели се намират в главините(ако могат така да се нарекат), самите те са двигатели де, а тока примерни мойе да премине до жътре през QR-aот дясната страна
Charger92BG написа:PHOTOSHOP
Methuselah написа:Charger92BG написа:PHOTOSHOP
Не бих казал, че е толкова очеваден photoshop - виждат се спиците, личи си къде се прекъсва листа от който са направени (не че не може да се направи това а фотошоп, просто трябва човек да иска да го направи реалистично, за да се сети и това да добави) и се виждат отражения от вътрешната страна на вилката и рамката, които не може да са били изрязани от друга част на снимката.
Не отричам че е възможно да а фотошоп, но просто ми се струва прекалено много работа за едната "фалшификация"
eurolit3 написа:Това последното с колко мм дискове е![]()
![]()
![]()
Charger92BG написа:Много очеваден си е даже...загледай се в шахтите
outfaced написа:всъшност по интересното е, че е с две колела едно в друго
сега забелязахдисковата всъшност е хваната за вътрешното колело, не за главината
Много е интересна плетката на спиците. Всъщност е обичайната плетка с нормална главина, но се вижда само външната част. Ако наистина имаше огромни главини, нямаше да са наплетени така.Brave написа:Оле боже, какви колела едно в друго - това в средата са "главините" на "велосипеда", просто са с огромен диаметър защото в тях се помещава задвижващия механизъм. А дисковата спирачка е с диск подходящ за размера на главината.
Ясно е, че това са моторите.Brave написа:Или мислиш, че някой е сложил тези големи капаци с оребряване за охлаждане за красота? Просто там се намира електромоторите за задвижване на "колелото"
Именно.Brave написа:Да, разбира се, просто моторите са част от главината, нищо, че фланеца за спиците е нормален и се намира между тях.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта