teodor_peev написа:И КОГАТООО СЪМНЕЕЕЕЕ...........................................................................
MIRO A написа:Бе нз за вас, ма аз имам един приятел Живко, който е най-добър приятел с Мъртъвко. Нз дали ги знаете ма са големи пичове.
teodor_peev написа:Аби ей как шъ е бизмислина бее......вафлички и храстиии..............(напипаииииииии гоооо.........)
teodor_peev написа:За 2ри път се планира атентат срещу мен....
Един сериозен въпрос(задавам го тука щото в другите раздели немога да пиша вече) Ако си зема дънкън пуси каква главина да му взема(щото тря да е със сингъл спиид)А може ли да си карам със старата главина която е Formula DC-20 .Ще ви помоля да не ме псувате много .
teodor_peev написа:teodor_peev написа:За 2ри път се планира атентат срещу мен....
Един сериозен въпрос(задавам го тука щото в другите раздели немога да пиша вече) Ако си зема дънкън пуси каква главина да му взема(щото тря да е със сингъл спиид)А може ли да си карам със старата главина която е Formula DC-20 .Ще ви помоля да не ме псувате много .
Арее некой да ми отговори на въпроса???
@did
И смислени неща съм писал,ако се разровиш из теми от около преди 1-2 месеца ще видиш и смислени неща.
teodor_peev написа:тря ли да разправяш сички простоии дет ги ръся публично???
teodor_peev написа:Абе ти си голям дебил тря ли да разправяш сички простоии дет ги ръся публично???![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:teodor_peev написа:тря ли да разправяш сички простоии дет ги ръся публично???
![]()
![]()
![]()
дебилче.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта