agent_Jekov написа:пхаахах гледах първата част!:roll2: Верно е луд!Тия са ебати феновете как се ебават с хората!Супер смешно е как бият шамари от перона на хората от влака дето са си подали главите.PtD написа:Mмм, като заговорихме за Италия и филми, пробвайте Amici MieiФинала също е супер разбиващ-на фона на трагедията тия пак намериха сили да се бъзикат.Мале, неам думи супер комедийка!
Eдит:2 и 3 част не са преведени за съжаление.
i love bikes написа:agent_Jekov написа:пхаахах гледах първата част!:roll2: Верно е луд!Тия са ебати феновете как се ебават с хората!Супер смешно е как бият шамари от перона на хората от влака дето са си подали главите.PtD написа:Mмм, като заговорихме за Италия и филми, пробвайте Amici MieiФинала също е супер разбиващ-на фона на трагедията тия пак намериха сили да се бъзикат.Мале, неам думи супер комедийка!
Eдит:2 и 3 част не са преведени за съжаление.
Това е страшно добър филм,поне за мен.....а на перона...нямам думи
agent_Jekov написа:От режисьора на "Две димящи дула" и "Гепи", които са култови, така че ще го видя.
Много приятен и нестандартен.Но и тъжен, нашия беше един доста разстроен човек.Не съм сигурен, но май се оправиха нещата накрая или?Филмът като цяло много ми напомняше на Eternal Sunshine of the Spotless Mind-един от фаворитите ми за всички времена!EmZo написа:"The Science Of Sleep"
От къде се сваля?PtD написа::bowdown: 4 luni, 3 saptamani si 2 zile![]()
![]()
![]()
Потресаващ!![]()
![]()
Успешно лекува носталгията от една друга тема...
Мерси.PtD написа:The Pirate Bay?
Документален на Ричард Атънбъроу нали?Знам, чувал съм, че е изродски.Alien написа:@bi - гениален!![]()
бтв - в Арена излезе Planet Earth 1080p версия... 48 гигабайта, която започвам да тегля моменталически. Препоръчвам ви да го гледате. Ако не ми вярвате, изчетете ми излянията на някоя от първите страници в темата... най-великото нещо, което съм гледал.

agent_Jekov написа:Документален на Ричард Атънбъроу нали?Знам, чувал съм, че е изродски.Alien написа:@bi - гениален!![]()
бтв - в Арена излезе Planet Earth 1080p версия... 48 гигабайта, която започвам да тегля моменталически. Препоръчвам ви да го гледате. Ако не ми вярвате, изчетете ми излянията на някоя от първите страници в темата... най-великото нещо, което съм гледал.
Alien написа:@bi - гениален!![]()
.
bi написа:Alien написа:@bi - гениален!![]()
.
Трябваше да го изгледам двапъти подред, за да си затворя устата. И пак нямам какво да кажа.
Може да видиш Гатака ако не си.bi написа:Alien написа:@bi - гениален!![]()
.
Трябваше да го изгледам двапъти подред, за да си затворя устата. И пак нямам какво да кажа.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта