Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Първи мързелив петък за тази година, остават още 51!!!Да ви е честито, да сте живи и здрави и да илядите дано!!!Кой к`вот пожелае на ближния, това да му се случи!!!Аре стига толкова че ме мързи-остават още 8:46 мин
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"
А-а-а, не! Днес у Добрич е слънчево и с мно-о-о-ого натрупал сняг. Каквото и да става, никой няма да ми развали петъка, дори и мързела! А да не говоря за колело колко е як деня ! Тия дето ги мързи направо ги съжелявам! Айда, махам са, че ме чакат забавленията .
От както не ходя на работа, съвсем ми се омотаха дните
Аз пък съм болен и от вторник си седя вкъщи и тая седмица ми се стори адски дълга.. по цял ден нищо не правя, само лежа, спя, гледам телевизия и седя пред компютъра, което не прачи пак да ме мързи ужасно