Нз дали е за тука SRY предварително :)

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Нз дали е за тука SRY предварително :)

Мнениеот MTB Fen » Съб Яну 19, 2008 9:49 pm

Имам въпрос ще си взиам рамка и вилка а те са:DRAG Behemot като този от screambikers за 1000лв-а вилката е оригиналната на това колело.Ще си взиам спирачки Avid BBR5 преднаи задната требе ли ми екав преходник и ква роля играе тоя преходник ще взиам спирачките втора ръка и не м ие ясно диска на предната ще е с роторр 185 а заднатане я знам понеже не съм питал момчето!Моля ви се кажете ми защото съм много запалне в момента и искам много да си направя колелото до началото на летният сезон!!
Climbera Rulzzzzzzz
Аватар
MTB Fen

Рейтинг: 918

Re: Нз дали е за тука SRY предварително :)

Мнениеот Charger92BG » Съб Яну 19, 2008 9:59 pm

MTB Fen написа:Имам въпрос ще си взиам рамка и вилка а те са:DRAG Behemot като този от screambikers за 1000лв-а вилката е оригиналната на това колело.Ще си взиам спирачки Avid BBR5 преднаи задната требе ли ми екав преходник и ква роля играе тоя преходник ще взиам спирачките втора ръка и не м ие ясно диска на предната ще е с роторр 185 а заднатане я знам понеже не съм питал момчето!Моля ви се кажете ми защото съм много запалне в момента и искам много да си направя колелото до началото на летният сезон!!

за предната ще ти трябва преден за 185мм - логично :crazy:

а за задната, какъвто размер е диска, такъв заден преходник му търсиш - логично :crazy:
Charger92BG

Рейтинг: 1327

Мнениеот Ozzie » Съб Яну 19, 2008 11:21 pm

Следващия път се опитай да формулираш някакво заглавие и да пишеш в пъти по- грамотно. Най- вече що се отнася до препинателните знаци!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Веломеханик